Laatste nieuws over Netflix

Héél veel Daniëlle én Ferry in Undercover seizoen 3

Frank Lammers, inmiddels beter bekend als Ferry Bouman, heeft een leuk nieuwtje in aanloop naar Undercover seizoen 3. De film Ferry is opgenomen waar we volop het levensverhaal van Ferry én Daniëlle gaan leren kennen. Maar ook Undercover 3 gaat het koppel ‘herintroduceren’.

Veel klachten over seizoen 2

Hoe spannend Undercover seizoen 2 misschien dan ook was, de complete bijrol voor Ferry en het nagenoeg ontbreken van Daniëlle was voor veel kijkers moeilijk te verteren. Het draaide inmiddels volledig om Bob en zijn moeizaam verlopende undercover-acties, waarbij hij zichzelf ten gronde wist te richten. Waar gaat Undercover seizoen 3 naar toe? We weten weer iets meer!

Veel Ferry én… Daniëlle!

“Afgelopen jaar verscheen Undercover 2 op Netflix”, vertelt Frank Lammers in het onderstaande filmpje. “Er waren zoveel reacties dat ik er eens op in ga.” Eén van die reacties was: “Als ons Fer en Daan niet terug komen laat seizoen 3 dan maar zitten. Daarop heeft Lammers goed nieuws: “Want in seizoen 3 zit heel veel Ferry.. en heel veel…  Daniëlle!” En dat terwijl eerder Ferry en Daniëlle eigenlijk helemaal uit Undercover waren geschreven.

➡ Verborgen hint in Undercover-aftiteling?

Ferry de Film en Undercover seizoen 3

Het kan wel eens druk worden van het Undercover-front. De film Ferry gaat over de opkomst van Ferry Bouman als crimineel. Deze is al volledig opgenomen en zou zomaar deze zomer kunnen worden gelanceerd. Undercover seizoen 3 zal in september weer van start gaan, zo verklapte Tom Waes vrij recent.

➡ Dit zijn alle theorieën voor Undercover seizoen 3

Frank Lammers op z’n best:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?