Bridgerton

Daphne bespreekt Bridgerton seizoen 2: “Absoluut anders”

De productie van het tweede seizoen van Bridgerton is inmiddels in volle gang. Een mooi moment voor Phoeby Dynevor, de actrice achter Daphne Bridgerton, om het één en ander op te helden over het vervolg. Zo draait het in het tweede deel niet om Daphne en bleek eerder al dat Regé-Jean Page niet terugkeert als Simon Basset. Alhoewel dat voor de lezers van de boeken van Julia Quinn geen verrassing was, sloeg het nieuws in als een bom.

Anthony Bridgerton

In deel 2 is de hoofdrol voor Anthony Bridgerton. De broer van Daphne gaat op zoek naar de ware liefde. Daarmee verandert er ook iets in de rol van Daphne. “Het is absoluut anders. Ik het het al eerder gezegd, maar ik denk dat de fans die de boeken hebben gelezen en de boeken kennen, zich ervan bewust zijn dat elk seizoen zich zal focussen op de reis van een andere broer of zus.”

“Voor fans die dol zijn op het verhaal van Daphne en Simon, zal het misschien een beetje meer een verrassing zijn. Maar ik denk dat dat op de lange termijn echt de vreugde van de serie is, om deze verschillende liefdesverhalen te zien uitkomen.”

Meer seizoenen

Inmiddels is Bridgerton ook al vernieuwd voor een derde en zelfs vierde seizoen. In seizoen 3 lijkt het te gaan om Benedict en in seizoen 4 om Colin. “Er zijn geen twee seizoenen die hetzelfde zullen zijn. Ik denk dat ieder seizoen heel anders en magisch gaat zijn op zijn eigen manier.”

“En dat is eerlijk gezegd wat ik zo briljant vind aan wat Shonda en Chris hebben gecreëerd. Er zijn niet veel tv-series die dat doen, die zich elk seizoen op verschillende personages richten. Maar ik denk dat het iets magisch is”, aldus Dynevor.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?