Laatste nieuws over Netflix

Dark seizoen 2 komt deze zomer naar Netflix

DARK Netflix

Het tweede seizoen van Dark heeft een releasedatum gekregen. De Duitse serie werd zeer goed ontvangen en een tweede seizoen werd door Netflix dan ook snel aangekondigd. Het heeft wel ruim anderhalf jaar geduurd voor Dark verder gaat, deze zomer is het dan eindelijk zover.

Bovennatuurlijke thrillerserie

Het is een ontzettend drukke week bij Netflix. Naast Dark werd eerder al bekendgemaakt wanneer Designated Survivor 3 zal verschijnen en ook de releasedatum van het zesde seizoen van The 100 kwam naar buiten. Nu is het dus raak voor Dark. De Duitse bovennatuurlijke thrillerserie gaat op vrijdag 21 juni verder.

Verdwenen kinderen, maar wanneer?

De geschiedenis lijkt zich te herhalen in Dark. In het Duitse plaatsje Winden verdwijnen op onverklaarbare wijze kinderen uit het dorpje. Vier families zetten de zoektocht naar de kinderen in. Het heeft niet veel tijd nodig om te achterhalen wie achter de verdwijning van Mikkel Nielsen en Erik Obendorf zit, de grootste vraag is wanneer het gebeurd is. Een grottenstelsel brengt iedereen namelijk in contact met 33 en 66 jaar geleden. Er kan door de tijd worden gesprongen, met grote gevolgen voor het heden. Hoe het spannende verhaal verder gaat zien we deze zomer.

Dark seizoen 2