Laatste nieuws over Netflix

David Fincher maakt huurmoordenaar-film voor Netflix: The Killer

David Fincher is na Mank aan een nieuw filmproject begonnen voor Netflix met als titel The Killer. Het zal draaien om een huurmoordenaar, een releasedatum voor de film van de maker van onder meer Se7en en Fight Club is nog niet bekend. Met een hoofdrolspeler wordt gesproken.

Michael Fassbender

Het zou gaan om Michael Fassbender. De in Duitsland geboren acteur brak een goede tien jaar gelede door in Hunter, daarna was hij in veel films te zien zoals de X-Men-reeks als Magneto, speelde hij Steve Jobs in de gelijknamige film en had een rol in Assassin’s Creed. Nu zou hij ook in de huid kunnen kruipen van een assassin.

Vierjarige deal gesloten

Andrew Kevin Walker is het script aan het schrijven, hij werkte eerder al samen met Fincher bij Se7en, Fight Club en The Game. Met dit dreamteam is de verwachting dan ook hoog. Het verhaal zal worden gebaseerd op een grapic novel van Alexis Nolent. In november tekende Fincher een vierjarige deal met Netflix en hij zal dus meer films gaan maken. De grote vraag is daarnaast of Mindhunter nog terug zal keren voor een nieuw seizoen. Alle betrokkenen lieten eerder al weten dat het licht voorlopig op oranje staat, maar nog niet op rood. Een groen licht lijkt alleen ook nog ver weg.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?