Laatste nieuws over Netflix

Daybreak na één seizoen gecanceld

Daybreak Netflix serie

Het doek voor Daybreak is al na één seizoen gevallen. Dit najaar verscheen het eerste seizoen van de post-apocalyptische komediereeks. Netflix blijkt nu te hebben besloten om geen vervolg te bestellen.

Geen verdere avonturen beleven

Dit heeft medebedenker en producent Aron Coleite naar buiten gebracht door middel van een uitgebreide verklaring. “Vorige week is ons verteld dat Daybreak niet zal terugkeren voor een tweede seizoen. Niemand zal zo verscheurd zijn als wij dat we geen verdere avonturen meer kunnen beleven. Toch zijn we tegelijkertijd heel dankbaar dat we het huidige verhaal hebben kunnen maken.”

Zoektocht Josh naar Sam

In Daybreak komt een groep jongeren in een apocalyptische wereld terecht, zonder dat er nog volwassenen zijn. De zestienjarige Josh is altijd één van de nerds geweest, die moest vrezen voor de bullebakken op school. Dat veranderde toen hij een vriendinnetje kreeg, Sam. Nadat er een nucleaire explosie heeft plaatsgevonden is Josh zijn vriendin uit het oog verloren en wil haar terugvinden. Daarvoor krijgt hij hulp van een heel wonderlijk team, bestaande uit onder meer de pyromaan Angelica en een zichzelf bekroonde samurai Wesley.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?