Trailers

Daybreak: Grappige apocalyptische zombieserie

Daybreak verschijnt op 24 oktober op Netflix en belooft op het eerste gezicht een mix te worden tussen The Walking Dead en The Society. De trailer maakt ons alvast erg enthousiast.

The Society meets The Walking Dead

Een groep jongeren komt in een apocalyptische wereld terecht, zonder dat er nog volwassenen zijn. Dit doet ons in eerste instantie sterk denken aan The Society. De volwassenen blijken echter verworden te zijn tot zombies, waar The Walking Dead zich meldt. Het mooie van de trailer is dat alles met een duidelijke knipoog wordt beleefd.

Josh op zoek naar Sam

De zestienjarige Josh is altijd één van de nerds geweest, die moest vrezen voor de bullebakken op school. Dat veranderde toen hij een vriendinnetje kreeg, Sam. Nadat er een nucleaire explosie heeft plaatsgevonden is Josh zijn vriendin uit het oog verloren en wil haar terugvinden.

Daybreak op Netflix

Daarvoor krijgt hij hulp van een heel wonderlijk team, bestaande uit onder meer de pyromaan Angelica en een zichzelf bekroonde samurai Wesley. In Daybreak wacht de groep een zware overlevingstocht in de apocalyptische wereld, waar gevaren uit de meest vreemde hoeken komen aanzetten. Het eerste seizoen van Daybreak zal op 24 oktober op Netflix verschijnen.

Bekijk de trailer van Daybreak

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?