Laatste nieuws over Netflix

DC Legends of Tomorrow na zeven seizoenen gecanceld door The CW

Legends of Tomorrow keert niet meer terug. Na Arrow en Supergirl is het de derde serie die deel uit maakt van de Arrowverse waar een punt achter is gezet. Het recent verschenen zevende seizoen is het laatste dat wordt gemaakt.

Eerste niet vrijwillige einde

Toch is er een groot verschil tussen het stoppen van Legends of Tomorrow ten opzichte van Arrow en Supergirl. Na negen seizoenen werd Arrow afgerond omdat de hoofdrolspeler er geen toekomst meer in zag. Supergirl werd ook tijdig aangekondigd dat het zou stoppen en kreeg zodoende een afgerond geheel. Dit jaar gaat het bij The CW, dat in een overname verzeild is geraakt. Mede hierdoor zijn er pas laat beslissingen genomen. Waar series eerder al vroegtijdig wisten waar ze aan toe waren, is seizoen 7 van Legends of Tomorrow nu al een maand afgerond.

Mysterieuze tijdmeester

Samen met Arrow, The Flash en Supergirl behoorde Legends of Tomorrow tot de originele reeksen van Arrowverse. Inmiddels zijn er diverse nieuwe series verschenen in het universum, die niet in alle gevallen onderdeel uit maakten van de crossover afleveringen. Daarbij het inmiddels gestopt Black Lightning. In Legends of Tomorrow is een mysterieuze tijdmeester uit de toekomst die een onwaarschijnlijk team van superhelden en criminelen samen brengt. De inzet? De wereld te redden van het krachtige kwaad.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?