Laatste nieuws over Netflix

DC-spokenjagers Dead Boy Detectives binnenkort te bellen

Heb jij last een een spook dat door je huis ronddwaalt? Een poltergeist die dag en nacht (vooral ’s nachts natuurlijk) op je muren klopt? Dan is het misschien slim om contact op te nemen met de zogenaamde Dead Boy Detectives!

Dead Boy Detectives

Vroeger kon je een beroep doen op de Ghostbusters, maar die zijn inmiddels naar de achtergrond verdwenen. Binnenkort komt Netflix echter met zijn eigen spokenjagers in de nieuwe serie Dead Boy Detectives. Die show heeft nu een teaser gekregen én we weten iets meer over de releasedatum. ‘Iets meer’ slechts, want aan het einde van het desbetreffende filmpje lezen we ‘binnenkort op Netflix’. Wat is binnenkort? Het is natuurlijk een relatief begrip…

The Sandman

Dead Boy Detectives is een spin-off van The Sandman en is net als zijn voorganger gebaseerd op de strips van Neil Gaiman en Matt Wagner. Daarom kunnen we je ook al wat over het verhaal vertellen: twee dode kinderen staan centraal, genaamd Charles en Edwin. De twee kids vertrekken echter niet naar het hiernamaals, maar blijven op aarde om bijzondere zaken op te lossen. Bovennatuurlijk zaken om precies te zijn.

Van HBO naar Netflix

Het is best bijzonder dat Dead Boy Detectives naar Netflix komt, want het verhaal is eigenlijk eigendom van DC, dat weer gelieerd is aan Warner Bros. Discovery en dus HBO Max. Aanvankelijk was deze show dan ook in de maak voor die streamingdienst, maar na de overname door Discovery besloten de hoge heren van HBO dat het DC-aanbod moest slinken. Netflix zag zijn kans meteen schoon en kocht de rechten van Dead Boy Detectives op.

Dead Boy Detectives op Netflix

Verder kunnen we je nog niet zo heel veel over de serie vertellen. Hij komt dus ‘binnenkort’ op Netflix te staan, maar waar we precies aan moeten denken is volstrekt onduidelijk. Wel zou het snel kunnen gaan, omdat Dead Boy Detectives al in de maak was voor een ander platform.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?