Populair op Netflix

De 20 populaire op Netflix: Duitse crime weet Chris Hemsworth te beteugelen

Groot succes uit Duitsland, het is eerder gebeurd op Netflix. De serie Dark brak door, Im Westen Nichts Neues won zelfs Oscars en vorig jaar was het raak met Kleo. Nu is er opnieuw succes overgewaaid uit Duitsland met Schlafende Hunde.

Manifest geduikeld

De Duitse crimeserie is een groot succes op Netflix en heeft de eerste plaats in de Populaire 20 dan ook weten te veroveren. Daarvoor is de actiefilm Extraction 2 met Chris Hemsworth van de troon getikt en moet Black Mirror het doen met een derde stek. Manifest is zelfs geduikeld naar de achtste plaats.

Catching Killers

Andere nieuwkomers zijn ook hoog in de lijst te vinden. Het derde seizoen van Catching Killer is goed voor de vierde plaats, Never Have I Ever won één positie en Glamorous is de derde nieuwe binnenkomer met de zesde stek. Ook nieuw zijn A Través del Mar, Trolls Wereldtour en Take Care of Maya.

Buzz rondom titels

Iedere dinsdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Schlafende Hunde (nieuw)
  • Een voormalig rechercheur die nu op straat leeft, gaat op zoek naar de waarheid nadat een nieuw sterfgeval twijfels oproept over een zogenaamd afgehandelde moordzaak.
 2. Extraction 2 (-1)
  • De zeer vaardige commando Tyler Rake, die de dood nabij was, neemt opnieuw een gevaarlijke missie aan: het redden van de gevangen familie van een meedogenloze gangster.
 3. Black Mirror (-1)
  • In Black Mirror wordt de zieke nabije toekomst beschreven vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.
 4. Catching Killers (nieuw)
  • In deze serie over waargebeurde misdaden onthullen de onderzoekers van beruchte seriemoordenaarszaken de afschuwelijke en vreselijke details van hun buitengewone werk.
 5. Never Have I Ever (+1)
  • Na een traumatisch jaar wil een Indisch-Amerikaanse tiener populair zijn in plaats van een paria. Maar vrienden, familie en gevoelens gaan het haar niet makkelijk maken.
 6. Glamorous (nieuw)
  • De ambitieuze influencer Marco krijgt een droombaan bij een make-up imperium en begint een duizelingwekkende reis van zelfontdekking te midden van werkchaos en romantische uitdagingen.
 7. A Través del Mar (nieuw)
  • Na een jaar zijn Raquel en Ares herenigd tijdens een zwoele strandreis. Kan hun liefde alles overwinnen ondanks vriendschappelijke flirts en nieuwe onzekerheden? A Través del Mar is het vervolg op A Través de mi Ventana.
 8. Manifest (-5)
  • Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.
 9. Extraction (-5)
  • De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.
 10. Madre de Alquiler (-5)
  • Een vrouw van eenvoudige komaf wordt gedwongen draagmoeder en raakt betrokken bij een rijke familie die haar reputatie koste wat het kost wil beschermen.
 11. Perfil Falso (-3)
  • Camila ontmoet haar prins via een datingapp. Na een idyllische romance wil ze hem verrassen – om uiteindelijk vast te komen zitten in een vals paradijs.
 12. Barracuda Queens (-2)
 13. New Amsterdam (-4)
  • De excentrieke Dr. Max Goodwin neemt als directeur het roer over in Amerika’s oudste ziekenhuis en schopt tegen heilige huisjes om de levens van patiënten te redden.
 14. Trolls Wereldtour (nieuw)
  • Als Barb campagne voert voor ‘één natie onder rock’, gaan koningin Poppy, Knoest en het team op pad om alle trollen te verenigen en de muziekgenres te redden.
 15. Our Planet (-3)
  • Ontdek het natuurschoon op onze planeet en zie wat klimaatverandering voor gevolgen heeft voor alle levende wezens in deze ambitieuze documentaire van ongekende omvang.
 16. Tour de France: Au Coeur du Peloton (-2)
  • Deze serie volgt zeven teams wielrenners over hoge toppen en door diepe dalen tijdens hun deelname in 2022 aan de meest slopende wielerwedstrijd ter wereld.
 17. Take Care of Maya (nieuw)
  • Terwijl een medisch team de zeldzame ziekte van de tienjarige Maya Kowalski probeert te begrijpen, beginnen ze haar ouders te ondervragen. Plotseling zit Maya vervolgens in hechtenis, ondanks een gezin dat wanhopig hun dochter naar huis wil brengen.
 18. Oei, ik Groei! (-11)
  • Drie moderne stellen zoeken een balans tussen hun relatie en veeleisende carrière en proberen om te gaan met de onvoorspelbare kanten van het ouderschap.
 19. Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (nieuw)
  • Dit complexe portret van de ongeëvenaarde Whitney Houston volgt de verbluffende manier waarop de zangeres opklom van koormeisje uit New Jersey tot internationale superster.
 20. XO, Kitty (-5)
  • De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?