Populair op Netflix

De 20 populaire op Netflix: Erin Carter is nog in één deel na pittige strijd

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Who Is Erin Carter? heeft de nieuwkomers van deze week achter zich weten te houden. Voor de tweede week op rij staat deze reeks op de eerste plaats in de 20 Populaire op Netflix. Met daarachter liefst drie nieuwkomers.

One Piece een hit

Tot dusver is het steeds geen succes gebleken, anime verwerken tot live-action. One Piece lijkt daar de uitzondering op te zijn. Deze serie werd door de critici al goed beoordeeld en nu zijn ook de kijkers zeer enthousiast over deze piratenreeks. De Nederlandse film Happy Ending maakt het podium compleet.

Dan Buettner

Een zeer verrassende docu die het goed doet is Live to 100. Reis de wereld rond met schrijver Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen een buitengewoon lang en kleurrijk leven leiden. De reeks bezet de vierde stek, voor onder meer Ragnarok en Knokke Off.

Buzz rondom titels

Iedere dinsdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Who is Erin Carter? (-)
  • Het rustige leven van een Britse vrouw in Barcelona loopt uit de hand wanneer een gewapende overval op een supermarkt haar geheime en gewelddadige verleden blootlegt.
 2. One Piece (nieuw)
  • In deze liveaction-bewerking van de populaire manga maakt de jonge piraat met de strooien hoed Monkey D. Luffy een epische reis met zijn bonte bemanning op zoek naar schatten.
 3. Happy Ending (nieuw)
  • Luna heeft al een jaar een gelukkige relatie met Mink, maar doet hem nu het voorstel om nog iemand bij hun seksleven te betrekken. Dit zet hun band volledig op zijn kop.
 4. Live to 100: Secrets of the Blue Zones (nieuw)
  • Reis de wereld rond met schrijver Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen een buitengewoon lang en kleurrijk leven leiden.
 5. Ragnarok (-3)
  • De eindtijd lijkt nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan oud kwaad bestrijden.
 6. Knokke Off (-1)
  • Tijdens een zinderende zomer aan de Belgische kust proberen rijke vrienden om te gaan met liefdesperikelen en verwachtingen. Ze leren dat volwassen worden lang niet makkelijk is.
 7. The Ruins (nieuw)
  • De idyllische vakantie van vier jonge Amerikanen in Cancún neemt een gevaarlijke wending als een geheimzinnige toerist hen overhaalt mee te gaan naar een archeologische opgraving.
 8. Choose Love (nieuw)
  • Wat gaat ze kiezen? Die keuze ligt in jouw handen in Choose Love!
 9. Toen Ik Je Zag (-6)
  • Het gelukkige huwelijk van een succesvol en liefhebbend stel begint te bezwijken onder de gevolgen van psychische problemen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
 10. Painkiller (-2)
 11. Bardot (-1)
 12. En Dag Och En Halv (nieuw)
 13. Disenchantment (nieuw)
  • Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.
   Disenchantment is van dezelfde makers als de hitseries The Simpsons en Futurama.
 14. Heart of Stone (-5)
  • Een geheim agent van een schimmige wereldwijde vredeshandhavingsorganisatie zet alles op alles om te voorkomen dat een hacker haar belangrijkste en gevaarlijkste wapen steelt.
 15. Depp v Heard (-7)
  • Deze serie, waarin voor het eerst beide getuigenissen worden vergeleken, verkent het proces dat Hollywood in vuur en vlam zette en de daaropvolgende reacties op het internet.
 16. The Ultimatum: Marry of Move On (-3)
  • In het huwelijksbootje stappen, of er mee kappen? Koppels stellen hun liefde op de proef door met potentiële matches te gaan samenwonen in een provocerende realityserie.
 17. Het Geheugenspel (-13)
  • Wanneer het lijk van haar beste vriendin 25 jaar na haar verdwijning wordt gevonden, komt een vrouw terecht in een ijzingwekkende wereld van verontrustende familiegeheimen.
 18. The Walking Dead (nieuw)
  • Na een zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen.
 19. Ballers (-7)
  • Een voormalige NFL-ster wil financieel manager worden van andere spelers, maar stuit op grote persoonlijkheden en de nodige bijkomende problemen.
 20. A Man Called Otto (-5)
  • Een gepensioneerde knorrepot, kwaad op de wereld en gehard door verdriet, plant zijn eigen einde, maar wordt gedwarsboomd door een jong gezin dat in zijn leven verschijnt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?