Populair op Netflix

De 20 populaire op Netflix: Gal Gadot strijdt zich naar het goud

De hegemonie van Knokke Off is doorbroken. Grote series werden de afgelopen weken vakkundig aan de kant gezet, maar Gal Gadot en Jamie Dornan bleken te machtig. De film Heart of Stone is de nieuwe nummer één in de Populaire 20 op Netflix.

Films door de lijst

Het was op Netflix vooral een week van de films. Naast Heart of Stone is ook Tom Hanks met A Man Called Otto hoog in de lijst binnengekomen op de vierde stek. Naast Knokke Off heeft ook The Lincoln Lawyer daarboven een plekje op het podium weten vast te houden. Voor onder meer het waargebeurde Painkiller.

Buzz rondom titels

Iedere dinsdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Heart of Stone (nieuw)
  • Een geheim agent van een schimmige wereldwijde vredeshandhavingsorganisatie zet alles op alles om te voorkomen dat een hacker haar belangrijkste en gevaarlijkste wapen steelt.
 2. Knokke Off (-1)
  • Tijdens een zinderende zomer aan de Belgische kust proberen rijke vrienden om te gaan met liefdesperikelen en verwachtingen. Ze leren dat volwassen worden lang niet makkelijk is.
 3. The Lincoln Lawyer (-)
  • Topadvocaat Mickey Hallera uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière – en zijn bekende Lincoln – weer op als hij een moordzaak aanneemt.
 4. A Man Called Otto (nieuw)
  • Een gepensioneerde knorrepot, kwaad op de wereld en gehard door verdriet, plant zijn eigen einde, maar wordt gedwarsboomd door een jong gezin dat in zijn leven verschijnt.
 5. Heartstopper (-3)
  • In de serie Heartstopper over volwassen worden ontdekken tieners Charlie en Nick dat hun onwaarschijnlijke vriendschap misschien meer is terwijl ze met school en liefde worstelen.
 6. Painkiller (nieuw)
 7. The Witcher (-3)
  • Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.
 8. Un Cuento Perfecto (-1)
  • Nadat Margot haar eigen huwelijk is ontvlucht, voelt ze zich een beetje verloren, Wat ze niet weet, is dat David en zijn heerlijke chaos haar weer op weg kunnen helpen.
 9. Happiness for Beginners (-3)
  • Een lerares staat na haar scheiding op een tweesprong en waagt zich aan een nieuwe start in haar leven en de liefde als ze zich aanmeldt voor een zware groepswandeltocht.
 10. Fatal Seduction (-)
  • Een getrouwde hoogleraar wordt meegesleept in een passionele affaire met een jongere man. Dit brengt een reeks tragedies en verraad aan het licht van haar naasten.
 11. Onder Vuur (+4)
  • Op Post Oosteroever moet een hecht team van brandweerlieden zien om te gaan met een zware en gevaarlijke baan, persoonlijke uitdagingen en professionele tegenslagen.
 12. Hidden Strike (-7)
  • In deze film met Jackie Chan en John Cena moeten twee elitesoldaten een aantal burgers door een hinderlaag van geweervuur en explosies loodsen.
 13. Sweet Magnolias (-2)
 14. A Quiet Place Part II (-1)
  • De Abbotts worden gedwongen hun huis te verlaten en belanden in een wereld vol dodelijke wezens die worden aangetrokken door geluid en andere onverwachte dreigingen.
 15. Terzi (-3)
  • Een beroemde kleermaker begint aan een trouwjurk voor de verloofde van zijn beste vriend. Maar alle drie hebben ze duistere geheimen die al gauw hun levens op zijn kop zetten.
 16. Operacja: Soulcatcher (-8)
  • Een militaire contractant is ingehuurd om een wapen in handen te krijgen dat mensen verandert in wrede moordenaars. Hij zit op wraak wanneer zijn broer slachtoffer wordt.
 17. Paradise (-8)
  • Een man die werkt bij een biotechbedrijf dat de tijd kan manipuleren, ziet de duistere kant hiervan als een enorme schuld zijn vrouw dwingt om 40 jaar van haar leven op te geven.
 18. Las Ultimas Horas de Mario Biondo (-4)
  • Er zijn nog vragen over de laatste nacht van Mario Biondo, echtgenoot van de Spaanse tv-presentatrice Raquel Sánchez Silva. Deze waargebeurde misdaadserie onthult nieuwe feiten.
 19. Papadag (-2)
  • Een groep vaders ontmoeten elkaar iedere donderdag bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen, ontwikkelen de papa’s een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens.
 20. Too Hot to Handle (-12)
  • Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven. Het vijfde seizoen is nu te zien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?