Populair op Netflix

De 20 populaire op Netflix: Nederlandse serie lost Duits mysterie af

Het Gouden Uur is de nieuwe nummer één in de 20 Populaire op Netflix. Deze reeks weet veel indruk te maken op de streamingdienst en heeft de hoogste positie overgenomen van het Duitse Liebes Kind. Dit mysterie moet het doen met de derde stek, doordat de romcom Love at First Sight opgeklommen is naar de tweede plaats.

Grenzeloos Verraad

Andere nieuwkomers in de lijst zijn het slotseizoen van S*x Education en de Nederlandse film Grenzeloos Verraad. Ook de actiefilm Snake Eyes G.I. Joe Origins is binnengekomen op de zevende plaats, voor de rentree van de Spy Kids filmreeks: Armegeddon.

Murdaugh Murders

Love is Blind is alweer toe aan het vijfde seizoen en de eerste afleveringen zijn binnengekomen op de tiende plaats. Het tweede seizoen van Murdaugh Murders is daarnaast de laatste nieuweling op de elfde stek.

Buzz rondom titels

Iedere dinsdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Het Gouden Uur (+2)
  • Na een terroristische aanslag in Amsterdam gaat een rechercheur van Afghaanse komaf in een race tegen de klok op zoek naar de daders, die mogelijk oude vrienden van hem zijn.
 2. Love At First Sight (+2)
  • Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien,maar in de liefde is alles mogelijk.
 3. Liebes Kind (-2)
  • Een mysterieuze vrouw ontsnapt uit haar schrijnende gevangenschap en leidt onderzoekers naar de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning 13 jaar eerder.
 4. S*x Education (nieuw)
  • Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om s*ks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een s*kstherapiepraktijk op school te openen.
 5. Virgin River (-3)
  • Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.
 6. Grenzeloos Verraad (nieuw)
 7. Snake Eyes G.I. Joe Origins (nieuw)
  • De eigenzinnige krijger Snake Eyes wordt opgenomen door een oude clan en traint om het ultime wapen te worden dat een einde kan maken aan de dodelijke Cobra-organisatie.
 8. Band of Brothers (-2)
 9. Spy Kids: Armageddon (nieuw)
  • Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
 10. Love is Blind (nieuw)
  • Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloren, maar elkaar dan pas echt ontmoeten. Dit zijn de deelnemers aan seizoen 5.
 11. Murdaugh Murders: A Southern Scandal (nieuw)
  • Schokkende tragedies verwoesten een hechte gemeenschap in South Carolina en onthullen de gruwelijke geheimen van haar machtigste familie.
 12. 65 (-7)
  • Een astronaut en zijn passagier overleven een noodlanding en moeten de gevaren van de prehistorische aarde overleven om hun enige kans op ontsnapping te bereiken.
 13. Ehrengard: Forførelsens Kunst (-5)
  • Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
 14. Who is Erin Carter? (-3)
  • Het rustige leven van een Britse vrouw in Barcelona loopt uit de hand wanneer een gewapende overval op een supermarkt haar geheime en gewelddadige verleden blootlegt.
 15. One Piece (-3)
  • In deze liveaction-bewerking van de populaire manga maakt de jonge piraat met de strooien hoed Monkey D. Luffy een epische reis met zijn bonte bemanning op zoek naar schatten.
 16. Top Boy (-7)
  • Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.
 17. Ragnarok (-3)
  • De eindtijd lijkt nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan oud kwaad bestrijden.
 18. Surviving Summer (-11)
  • Een rebelse tiener uit New York wordt van school gestuurd en verbannen naar Australië. Daar zorgt ze voor opschudding in de vriendenkring van een jonge surfer.
 19. Ordinary Men (-9)
  • De documentaire Ordinary Men The Forgotten Holocaus (Ganz normale Männer – Der ‘vergessene Holocaust’) onderzoekt hoe en waarom duizenden gewone Duitsers als lid van de nazipolitie op grote schaal wreedheden begingen tijdens de Holocaust.
 20. Inside the World’s Toughest Prisons (-5)
  • Onderzoeksjournalist Paul Connoly laat zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?