Populair op Netflix

De 20 populaire op Netflix: Podium vol met nieuwkomers

De lijst is volledig op zijn kop gezet door alle nieuwkomers. Het was een drukke week in het aanbod van Netflix en dat bezorgt de 20 Populaire op Netflix een volledig nieuw podium. Met een Britse crimeserie aan kop, gevolgd door een Noorse saga.

Erin Carter

De meest bekeken en besproken serie van deze week is overduidelijk Who is Erin Carter?, want deze Britse serie in het Spaanse Barcelona wordt in rap tempo weggekeken door velen. Het slotseizoen van Ragnarok scoort daarnaast zeer goed met een tweede plaats. Het podium wordt voltooid door Toen Ik Je Zag.

Anna Drijver doet stapje terug

Een Nederlandse film waar Anna Drijver niet in speelt, want zij is haar bovenste plaatsen kwijtgeraakt. Zowel Het Geheugenspel als Knokke Off staan nu net buiten het podium. Voor nieuwkomers zoals Missing, Bardot en You Are So Not Invited at My Bat Mitzvah.

Buzz rondom titels

Iedere dinsdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Who is Erin Carter? (nieuw)
  • Het rustige leven van een Britse vrouw in Barcelona loopt uit de hand wanneer een gewapende overval op een supermarkt haar geheime en gewelddadige verleden blootlegt.
 2. Ragnarok (nieuw)
  • De eindtijd lijkt nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan oud kwaad bestrijden.
 3. Toen Ik Je Zag (nieuw)
  • Het gelukkige huwelijk van een succesvol en liefhebbend stel begint te bezwijken onder de gevolgen van psychische problemen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
 4. Het Geheugenspel (-3)
  • Wanneer het lijk van haar beste vriendin 25 jaar na haar verdwijning wordt gevonden, komt een vrouw terecht in een ijzingwekkende wereld van verontrustende familiegeheimen.
 5. Knokke Off (-2)
  • Tijdens een zinderende zomer aan de Belgische kust proberen rijke vrienden om te gaan met liefdesperikelen en verwachtingen. Ze leren dat volwassen worden lang niet makkelijk is.
 6. Missing (nieuw)
  • Als Junes moeder en haar nieuwe vriend niet terugkeren van een reis naar Colombia, gaat de technisch onderlegde tiener zelf op onderzoek uit, online.
 7. Depp v Heard (-5)
  • Deze serie, waarin voor het eerst beide getuigenissen worden vergeleken, verkent het proces dat Hollywood in vuur en vlam zette en de daaropvolgende reacties op het internet.
 8. Painkiller (-3)
 9. Heart of Stone (-5)
  • Een geheim agent van een schimmige wereldwijde vredeshandhavingsorganisatie zet alles op alles om te voorkomen dat een hacker haar belangrijkste en gevaarlijkste wapen steelt.
 10. Bardot (nieuw)
 11. You Are So Not Invited to my Bat Mitzvah (nieuw)
  • Bff’s Stacy en Lydia plannen allebei een epische bat mitswa. Maar alles loopt mis als een populaire jongen en middelbareschoolperikelen roet in het eten gooien.
 12. Ballers (-6)
  • Een voormalige NFL-ster wil financieel manager worden van andere spelers, maar stuit op grote persoonlijkheden en de nodige bijkomende problemen.
 13. The Ultimatum: Marry of Move On (nieuw)
  • In het huwelijksbootje stappen, of er mee kappen? Koppels stellen hun liefde op de proef door met potentiële matches te gaan samenwonen in een provocerende realityserie.
 14. At Home with the Furys (-4)
  • In deze hilarische en oprechte docusoap trekt ongeslagen zwaargewichtkampioen Tyson Fury zich terug uit het boksen om de eigenaardigheden van het gezinsleven te omarmen.
 15. A Man Called Otto (-6)
  • Een gepensioneerde knorrepot, kwaad op de wereld en gehard door verdriet, plant zijn eigen einde, maar wordt gedwarsboomd door een jong gezin dat in zijn leven verschijnt.
 16. The Monkey King (-2)
 17. The Lincoln Lawyer (-10)
  • Topadvocaat Mickey Hallera uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière – en zijn bekende Lincoln – weer op als hij een moordzaak aanneemt.
 18. The Witcher (-5)
  • Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.
 19. Heartstopper (-11)
  • In de serie Heartstopper over volwassen worden ontdekken tieners Charlie en Nick dat hun onwaarschijnlijke vriendschap misschien meer is terwijl ze met school en liefde worstelen.
 20. Onder Vuur (-4)
  • Op Post Oosteroever moet een hecht team van brandweerlieden zien om te gaan met een zware en gevaarlijke baan, persoonlijke uitdagingen en professionele tegenslagen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?