Laatste nieuws over Netflix

De 5 leukste adventskalenders van 2021 voor Netflix-fans

Kerstmis is in aantocht. Wellicht ben je al druk aan de slag gegaan met de beste kerstfilms op Netflix, maar aftellen naar Kerstmis wordt net iets leuker met een adventskalender. Daarmee haal je in de 24 dagen in aanloop naar kerst iedere dag een verrassing tevoorschijn. Wij zijn op zoek gegaan naar de 5 leukste adventskalenders van 2021 voor Netflix-fans.

1. Rituals adventskalender

Onze absolute nummer één adventskalender van 2021 is de Rituals adventskalender. Ieder jaar zijn de adventskalenders van Rituals een groot succes. Dit jaar is dat weer niet anders. Zo is de 3D adventskalender nu al uitverkocht, maar dat betekent gelukkig niet voor de 2D adventskalender. Het grachtenpand bestel je voor de prijs van 59,90 euro bij bol.com. In de adventskalender zitten verschillende verzorgingsproducten van Rituals.

Bekijk op bol.com

2. Yankee Candle adventskalender

Wil jij jouw huis graag gezellig maken in aanloop naar Kerstmis? Dan is een Yankee Candle adventskalender een goed idee. De Yankee Candle adventskalender is bijna geheel gevuld met kaarsen. Daarnaast zitten er ook een paar accessoires in verstopt. Tot de inhoud behoren heerlijke geuren van Yankee Candle met Votive Candles en Tea Lights. Je bestelt de gezellige Yankee Candle adventskalender via bol.com.

Bekijk op bol.com

3. Lipton thee adventskalender

Wat is er nou heerlijker dan met de koude dagen een kopje thee te drinken. De Lipton thee adventskalender is één van onze favoriete thee adventskalenders van dit jaar. In de Lipton adventskalender zitten verschillende theesmaken met zwarte thee, groene thee, Herbal Infusions en meer. Extra leuk is dat er 48 theezakjes in zitten zodat je samen met iemand anders kunt aftellen naar Kerstmis. Je bestelt hem nu voor 9,74 euro op bol.com.

Bekijk op bol.com

4. Tony’s Chocolonely adventskalender

Adventskalenders begonnen voornamelijk als chocolade adventskalenders. Die hebben inmiddels echter wel een flinke upgrade gehad. Waar de chocolade vroeger niet altijd even lekker was, is dat inmiddels wel anders. Zo is er dit seizoen voor het eerste een Tony’s Chocolonely adventskalender verschenen. Hierin zitten verschillende populaire chocoladesmaken van het merk. Je bestelt deze mega aftelkalender bij bol.com.

Bekijk op bol.com

5. Beerwulf bier adventskalender

Bier adventskalenders doen het altijd goed. Ons meest favoriete bier adventskalender van dit jaar is de Beerwulf bier adventskalender. Deze kalender is gevuld met 24 verschillende biertjes waaronder een aantal unieke smaken. Het is dan ook een leuke manier om kennis te maken met nieuwe smaken bier. De Beerwulf bier adventskalender is te koop voor de prijs van 62,99 euro. De adventskalender wordt gratis thuisbezorgd.

Bekijk op Beerwulf.com

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?