Laatste nieuws over Netflix

Avonturen van de Gelaarsde Kat 16-01 op Netflix

gelaarsde kat

Nog twee weken wachten en dan verschijnt er weer een leuke Netflix Original voor de kinderen op Netflix. Onlangs werden Turbo FAST en All Hail King Julien toegevoegd en vanaf 16 januari wordt daar De Avonturen van de Gelaarsde Kat aan toegevoegd.

Deze serie is geproduceerd door Dreamworks, dat wereldberoemd is door de fraaie animatiefilms die zij maakten. De serie De Avonturen van de Gelaarsde Kat zullen vanaf 16 januari exclusief te zien zijn bij Netflix en dus ook in Nederland.

De Gelaarsde Kat is vooral bekend van zijn rol in Shrek. Het kleine katje is voor niets of niemand bang en dat zorgt in Shrek al voor bizarre tafarelen. In zijn eigen serie zullen we hier nog meer van mee krijgen, zoveel wordt ook duidelijk uit de omschrijving die Netflix geeft:

’s Werelds grootste katachtige vechtersbaas, minnaar en melkconnaisseur is terug in deze Original-serie vol gedurfde avonturen, laarzen en plezier! De hele familie zal worden betoverd door de fantastische wereld van de gelaarsde kat, een computeranimatie vol nieuwe personages, exotische locaties en mystieke verhalen die samen een legende vormen. Er is niets dat deze gevierde, roekeloze kat in de weg staat … behalve misschien een haarbal.

Er is ook al een trailer te zien op Netflix, die kun je bekijken door hier te klikken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?