Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in april 2018

In april zijn weer diverse documentaires aan het aanbod toegevoegd. Zelf kun je ook je mening geven, maar wat ons betreft zijn dit documentaires die je zeker een keer op moet zetten op Netflix!

Chef’s Table seizoen 4

Chef’s Table is alweer toe aan het vierde seizoen en voor dit deel is wel een heel smakelijk onderwerp gekozen. De titel van het vierde seizoen is namelijk Pastry en dus draait het dit keer allemaal om desserts. Netflix bezocht voor dit vierde seizoen topbanketbakkers over de  hele wereld. Christina Tosi, Corrado Assenza, Jordi Roca en Will Goldfarb komen aan het woord en laten zien wat zij voor heerlijke toetjes zij kunnen creëren.

Bekijk deze documentaire op Netflix

Operation Odessa

Operation Odessa is een interessante documentaire over een gangster uit Rusland, een Cubaanse spion en iemand uit Miami. Samen komen zij tot het bizarre plan om een sovjetonderzeeër voor miljoenen te verkopen aan een drugskartel. Het begint allemaal als de Rus ‘Tarzan’ zich vestigt in Miami en daar in contact komt met de in Miami woonachtige playboy Juan Almeida. Het trio is compleet als ook de Cubaanse spion Tony zich bij de groep voegt. Ze doen klussen in de onderwereld, maar het wordt pas echt bizar als ze in opdracht van het Calikartel op zoek moeten naar een onderzeeër, om zo cocaïne naar Miami te kunnen smokkelen.

Bekijk deze documentaire op Netflix

Premier League Legends

In de Britse documentaire Premier League Legends worden de grootheden die de voetbalcompetitie hebben gemaakt tot wat het nu is geëerd. De Premier League bestaat pas sinds 1992, maar heeft al vele legends voortgebracht. Verschillende legends komen voorbij in Premier League Legends. Ook over Ruud van Nistelrooy, voormalig spits van het Nederlands elftal, is een speciale aflevering gemaakt. Hij maakte furore in het shirt van Manchester United.

Bekijk deze documentaire op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?