Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in april 2020

De maand april is voorbij gevlogen. Het is een maand waarin Netflix zijn uiterste best heeft gedaan om het aanbod op peil te houden en wat betreft documentaires in dat zeker gelukt. De streamingdienst werd onder meer voorzien van een documentaire over La Casa de Papel en de sportdocu The Last Dance. Wij gingen dan ook aan de slag met de beste documentaires op Netflix in april 2020. Ben jij het niet eens met onze lijst? Laat jouw stem horen voor de beste titels uit de maand april 2020.

The Last Dance

Deze weken wordt reikhalzend uitgekeken naar nieuwe afleveringen van The Last Dance. In de documentaire wordt de strijd van Michael Jordan en de Chicago Bulls gevolgd. In 1998 lukte het de club om voor de zesde keer in acht jaar tijd het NBA-kampioenschap te winnen. In deze serie zien we nooit vertoonde beelden uit dat seizoen. Ook zien we hoe Michael Jordan uitgroeide tot een van de grootste sporticonen.

Lees meer over The Last Dance

La Casa de Papel: El Fenomeno

La Casa de Papel houdt de gemoederen nog altijd flink bezig. Ook het vierde seizoen van de reeks is weer een groot succes geworden, maar tegelijkertijd met seizoen 4 verscheen ook de documentaire La Casa de Papel: El Fenómeno. Daarin komen we erachter hoe en waarom de hele wereld enthousiast reageerde op de serie en voornamelijk op de samengestelde groep en natuurlijk hun professor.

Lees meer over La Casa de Papel: El Fenomeno

Coronavirus, Explained

Het coronavirus is het gespreksonderwerp van dit moment. Iedereen wordt door het virus geraakt, of je nu wel of niet besmet bent. In Coronavirus, Explained wordt de coronapandemie onderzocht. We worden meegenomen in pogingen om de crisis te bestrijden en zien hoe geprobeerd wordt om de mentale schade te beperken.

Lees meer over Coronavirus, Explained

Too Hot To Handle

Iedere maand nemen we naast de documentaires ook een non-scripted serie mee. Deze maand is dat Too Hot To Handle geworden. In de realityserie moeten kandidaten op zoek naar de ware liefde, maar er is een twist. In dit programma wordt fysiek contact namelijk niet op prijs gesteld. Om de hoofdprijs van 100.000 Amerikaanse dollar mee naar huis te mogen nemen, zullen ze dan ook geen fysiek contact mogen hebben. Wie houdt dat vol?

Lees meer over Too Hot To Handle

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?