Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in april 2021

We zitten alweer op de laatste dag van april. De maand is weer voorbij gevlogen en bracht ook weer een aantal interessante documentaires met zich mee. Daarnaast nemen we iedere maand ook een extra titel mee. Deze maand hebben we in de categorie non-scripted gekozen voor The Circle.

Snelle: Zonder Jas Naar Buiten

Lars Bos, ook wel bekend als Snelle, heeft zijn carrière de laatste jaren door het dak zien gaan. De Nederlandse artiest biedt met ‘Zonder Jas Naar Buiten’ een uniek inkijkje in zijn creatieve proces en privérelaties tijdens het uitbrengen van een album. Daaruit blijkt al snel dat het leven van Snelle echt niet altijd over rozen gaat.

Lees meer over Snelle: Zonder Jas Naar Buiten

Life in Colour with David Attenborough

David Attenborough is terug. Met Life in Colour wordt de natuur verkend met innovatieve technologie vanuit een fris perspectief. We zien hoe dieren kleur gebruiken om te overleven en te gedijen in het wild.

Lees meer over Life in Colour with David Attenborough

Chadwick Boseman: Portrait of an Artist

Chadwick Boseman overleed op 28 augustus 2020. De acteur bleek al lange tijd ziek te zijn en overleed aam de gevolgen van darmkanker. In Chadwick Boseman: Portrait of an Artist komen schrijvers, regisseurs en acteur bij elkaar voor een gesprek over de overleden acteur.

Lees meer over Chadwick Boseman: Portrait of an Artist

The Circle

Acht nieuwe kandidaten betreden de appartementen van The Circle. Dezelfde opzet, want de acht mogen alleen met elkaar communiceren via een chatfunctie. En het enige dat ze van elkaar weten is een foto en een stukje tekst. De catfishes liggen op de loer en dit seizoen ook wat uitgesproken dames die het al snel met elkaar aan de stok krijgen. Drama gegarandeerd, gecombineerd met een bijna ultieme voice-over met heerlijke grappen.

Lees meer over The Circle

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?