Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in augustus 2020

De zonnige maand augustus is alweer bijna ten einde gekomen. Een mooi moment om de balans op te maken wat betreft de nieuwe titels op Netflix van afgelopen maand. Wij gingen op zoek naar de beste documentaires op Netflix in augustus 2020.

High Score

Ben jij dol op videogames? Dan is High Score absoluut de moeite waard. De zesdelige documentaireserie neemt ons mee in de geschiedenis van klassieke videogames. Daar wordt commentaar aan toegevoegd van pioniers die de werelden en personages tot leven hebben gebracht. Denk daarbij aan bekende games als Mario, Pong, Pac-Man en Donkey Kong.

Lees meer over High Score

World’s Most Wanted

True crime documentaires doen het de laatste tijd uitstekend op Netflix en dat geldt ook voor World’s Most Wanted. Hierin wordt de jacht geopend op maffiabazen, terroristen en kartelleiders die er al decennia lang in slagen om niet opgepakt te worden. World’s Most Wanted behandelt een aantal zaken waarbij onder meer onderzocht wordt hoe de misdadigers al zolang uit hadden van de autoriteiten blijven.

Lees meer over World’s Most Wanted

Rising Phoenix

Rising Phoenix geeft een indrukwekkend kijkje in de geschiedenis en huidige stand van zaken bij de Paralympische Spelen. Het sportevenement is inmiddels uitgegroeid tot één van de drie grootste sportevenementen ter wereld. De documentaire bevat interviews met atleten als Ellie Cole, Jean-Baptiste Aliaze en Bebe Vio.

Lees meer over Rising Phoenix

(Un)well

Met (Un)Well heeft Netflix deze maand een interessante nieuwe documentaire toegevoegd. De docuserie duikt dieper in op de lucratieve wellnesssector, die gezondheid en genezing belooft. Maar maken de producten die belofte ook waar? Zo kom je afleveringen tegen over bijengif en vasten.

Lees meer over (Un)well

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?