Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in augustus 2021

De laatste dagen van augustus zijn aangebroken. Het perfecte moment om terug te kijken naar wat er verschenen is in de afgelopen dagen. Vandaag kijken we naar de beste documentaires op Netflix in augustus 2021. Daarnaast ook nog een extra non-scripted show erbij.

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Robert Norman Ross, beter bekend als Bob Ross, is geen onbekende. De schilder was vroeger regelmatig op tv en werd bekend met onder meer zijn ‘happy trees’. Bob Ross bracht miljoenen mensen vreugde, maar achter zijn rug om werd er flink gevochten om zijn imperium. In deze documentaire wordt ook daar een blik op geworpen.

Lees meer over Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami

Cocaine Cowboys: The King of Miami is een misdaadserie die flink wat indruk heeft gemaakt afgelopen maand. Twee jeugdvrienden ontwikkelen zich van drop-outs tot de amchtigste drugsbaronnen van Miami. Cocaine Cowboys is een waargebeurd verhaal rondom een decennialange misdaadsaga.

Lees meer over Cocaine Cowboys: The Kings of Miami

The River Runner

The River Runner neemt ons mee naar een kajakker die als eerste man ter wereld met zijn kajak de vier grote rivieren die vanaf de berg Kailash in Tibet stromen wil bedwingen. De interessante documentaire is sinds deze maand te bekijken op Netflix.

Lees meer over The River Runner

BattleBots

BattleBots was vroeger uiterst populair en nu kunnen we ook op Netflix aan de slag met twee seizoenen. Uitvinders zijn aan de slag gegaan met soms wel levensgrote robots. Ze nemen het tegen elkaar op in een gevaarlijke, kogelvrije arena met slechts één doel: de machine van hun tegenstander uitschakelen.

Lees meer over BattleBots

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?