Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in december 2018

Netflix heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie verworven op het gebied van documentaires. Ook in december voegde het diverse interessante documentaires toe aan het aanbod en deze hebben de lijst met Beste Docu’s van december gehaald. Niet met de lijst eens? Je kunt hier zelf stemmen!

Sport

Netflix heeft inmiddels ook meerdere sportdocumentaires laten maken, waarvan er ook in december weer een aantal verschenen. Eerder verscheen er al een docu over bijvoorbeeld Juventus, maar nu is er een voetbaldocumentaire die echt indruk maakt: Sunderland ‘Til I Die.

Naast de sportdocumentaires voegde Netflix nog veel meer documentaires toe aan het aanbod in de maand december. The Innocent Man is bijvoorbeeld een documentairereeks die je grijpt en gaat over twee moordzaken in de jaren 80, gepleegd in Oklahoma. Het verhaal is gebaseerd op het boek van John Grisham en zal er bij de liefhebber van Making a Murderer zeker goed in gaan. In december zagen we ook een interessante documentaire over social media, de voordelen van bekendheid, maar ook de nadelen van de roem. Onder andere Paris Hilton en Josh Ostrovsky komen aan het woord in dit verhaal.

De beste documentaires van december 2018:

# Titel Trailer
1 Sunder ‘Til I Die (1 seizoen)
2 The Innocent Man (1 seizoen)
3 The American Meme
4 7 Days Out (1 seizoen)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?