Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in december 2020

We zitten inmiddels alweer aan het einde van de maand december. Het is een drukke maand geworden met heel wat nieuw aanbod en ook op het gebied van documentaires werden een aantal interessante titels toegevoegd aan het aanbod. Hieronder vind je de beste documentaires op Netflix in december 2020.

The Ripper

The Yorkshire Ripper schreef tussen 1975 en 1980 liefst 22 slachtoffers op zijn naam. Lange tijd was de seriemoordenaar ongrijpbaar en dat leverde ook de Britse politie aardig wat kritiek op. In The Ripper worden we meegenomen naar de jacht op The Ripper en komen we erachter hoe hij zo lang uit handen kon blijven van de politie.

Lees meer over The Ripper

Room 2806: The Accusation

In 2011 raakte de Franse politicus Dominique Strauss-Kahn betrokken bij een aanrandingszaak. Precies op het hoogtepunt van zijn carrière. In de docuserie Room 2806: The Accusation komen we meer te weten over wat er zich in die tijd heeft afgespeeld.

Lees meer over Room 2806: The Accusation

The Surgeon’s Cut

Hoe vaak krijg je een kijkje achter de schermen in het ziekenhuis? In The Surgeon’s Cut nemen vier chirurgen ons mee naar hun eigen leven, maar ook vooral naar wat hun beroep precies inhoudt. De inspirerende documentaire The Surgeon’s Cut neemt ons onder meer mee naar een hartchirurg.

Lees meer over The Surgeon’s Cut

Alien Worlds

Alien Worlds heeft deze maand ook indruk gemaakt. De serie past de levenswetten van de aarde toe op de rest van de melkweg en combineert wetenschappelijke feiten en finctie om leven op andere planeten voor te stellen.

Lees meer over Alien Worlds

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?