Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in december 2021

We zijn alweer aanbeland op de laatste dag van het jaar. Ook in december heeft Netflix weer niet stil gezeten wat betreft het toevoegen van nieuwe titels. Wij gingen op zoek naar de beste documentaires op Netflix in december 2021. Met als extra cadeau ook een non-scripted serie. In de komende dagen verschijnen ook de beste series op Netflix in december en de beste films op Netflix in december online.

Tiger King: The Doc Antle Story

In navolging van de Tiger King documentaire, is nu ook Tiger King: The Doc Antle Story verschenen. Hierin draait het niet om Joe Exotic, maar om Doc Antle. Hij is de eigenaar van een park voor katachtigen, maar wordt nu beschuldigd van seksueel misbruik, geweld en wangedrag. In de drie afleveringen tellende documentaire worden we meegenomen naar hoe Doc Antle vroeger werd gezien en wat hij zich allemaal op zijn hals heeft gehaald.

Lees meer over Tiger King: The Doc Antle Story

Crime Scene: The Times Square Killer

Crime Scene: The Times Square Killer is een nieuwe true crime documentaire. De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van The Times Square Killer. Het neemt ons mee naar het New York van de jaren 70 waar de ‘Torso Killer’ op vrouwen jaagt om zijn fantasieën te bevredigen, terwijl hij ondertussen de politie ontwijkt.

Lees meer over Crime Scene: The Times Square Killer

WWII in Color: Road to Victory

Netflix heeft een interessante nieuwe Tweede Wereldoorlog documentaire gelanceerd. De documentaire telt tien afleveringen en neemt ons mee naar aangrijpend historisch beeldmateriaal en deskundig commentaar met diepgaande inzichten in de leidende figuren en beslissende keerpunten in de Tweede Wereldoorlog. Met afleveringen over onder meer Dunkirk, The Battle of Kursk en The Invasion of North Africa.

Lees meer over WWII in Color: Road to Victory

Selling Tampa

Na het grote succes van Selling Sunset is als spin-off deze maand ook Selling Tampa verschenen. Daarin volgen we verschillende powervrouwen van de black-owned makelaardij Allure Reality. Ze combineren plezier maken met zaken en domineren de luxueuze vastgoedmarkt van Tampa.

Lees meer over Selling Tampa

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?