Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in februari 2018

Hoewel februari met 28 dagen een zeer korte maand was werden er ook in die periode veel interessante documentaires aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Deze drie moet je zeker toevoegen aan je kijklijst!

Before the Flood

Al jaren is klimaatverandering een groot topic in de wereld. Ook wereldsterren gaat dit probleem aan het hart, waaronder Leonardo DiCaprio. Hij werkte mee aan Before the Flood en ging op zoek naar gevolgen van de klimaatverandering die nu al zichtbaar zijn. DiCaprio bezocht verschillende plekken op de wereld om de klimaatverandering aan te tonen en te benadrukken waarom het zo belangrijk is dat er actie ondernomen moet worden. Behalve DiCaprio is ook Ban Ki-moon te zien in de documentaire.

Bekijk deze documentaire op Netflix

How The Beatles Changed the World

Met talloze hits hebben de Beatles voor grote veranderingen gezorgd. Niet alleen op muzikaal vlak, maar ook op sociaal en cultureel gebied. De documentaire How The Beatles Changed The World laat zien wat de impact van de Britse band was en misschien nog steeds wel in. Het is wederom een ijzersterke muziekdocumentaire die op Netflix is verschenen. De laatste maanden worden er steeds meer docu’s over de muziekindustrie aan het aanbod toegevoegd, zoals ook over Lady Gaga en de Eagles.

Bekijk deze documentaire op Netflix

First Team: Juventus

Netflix lanceerde in februari ook de documentaire First Team: Juventus. In deze docu over de wereldberoemde Italiaanse voetbalclub wordt een kijkje in de keuken getoond. De opnames vinden tijdens het huidige voetbalseizoen plaats en daarom zijn in februari de eerste afleveringen over de eerste seizoenshelft verschenen. Later in 2018 worden nog meer afleveringen verwacht, om het verhaal compleet te maken. In First Team: Juventus komen vrijwel alle topspelers van de club voorbij, zoals Gonzalo Higuain, Gianluigi Buffon en Paulo Dybala.

Bekijk deze documentaire op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?