Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in februari 2020

De kortste maand van het jaar zit er alweer bijna op. Het einde is in zicht en ondanks dat het een korte maand was, is er wel weer heel wat moois verschenen in het aanbod van Netflix. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste documentaires in februari 2020. Ben jij het niet met de lijst eens? Laat jouw stem horen voor de beste titels uit de maand februari 2020.

Babies

De nieuwe documentaireserie Babies groeide deze maand uit tot een groot succes op Netflix. De documentairereeks bestaat uit zes afleveringen waarin we vijftien verschillende gezinnen volgen. Allen voeden ze een kind op in het eerste levensjaar. Het resultaat is een indrukwekkende documentaire over baby’s in hun eerste levensjaar, waarbij je als kersverse ouders de nodige overeenkomsten tegenkomt.

Lees meer over Babies

Formula 1: Drive to Survive

Formula 1: Drive to Survive keerde deze maand terug voor zijn tweede seizoen. Een seizoen waar fans reikhalzend naar uit hebben gekeken. De documentaire geeft namelijk een indrukwekkende kijk achter de schermen. Deuren die normaal gesloten blijven, worden in deze documentaire wel geopend. Zo worden we meegenomen in de cockpits en de levens van de sleutelspelers van de Formula 1.

Lees meer over Formula 1: Drive to Survive

The Pharmacist

True crime series veroveren op Netflix vaak de harten van de kijkers. Ook deze maand gebeurde dat met een ijzersterke serie. Het gaat om The Pharmacist waarin een apotheker aan de slag gaat om de moordenaars van zijn zoon op te sporen. Het duurt niet lang voordat de vader ontdekt dat er veel meer aan de hand is. Zijn zoon blijkt slechts een puzzelstukje in een veel groter drama.

Lees meer over The Pharmacist

Love is Blind

Ook deze maand benoemen we als extra een reality-serie. Deze maand is dat Love is Blind geworden. De serie volgt dertig mannen en vrouwen die op zoek zijn naar liefde. Terwijl ze elkaar beter leren kennen door te daten, zien ze elkaar pas nadat ze elkaar het ‘ja-woord’ hebben gegeven. Dan moeten blijken of het een echte match is.

Lees meer over Love is Blind

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?