Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in februari 2021

De maand februari zit er alweer bijna op. Het was een maand waarin heel wat leuks verscheen op het gebied van nieuwe documentaires. Voor true crime liefhebbers was het de beurt aan Crime Scene. Daarnaast hebben we als extraatje in de lijst met de beste documentaires op Netflix in februari ook een realityserie toegevoegd.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

True crime is uiterst populair op Netflix. Met Crime Scene heeft de streamingdienst een nieuwe serie te pakken waarbij in elk seizoen een losse zaak behandeld zal worden. In het eerste seizoen draait het om The Vanishing at the Cecil Hotel waarin de mysterieuze verdwijning van Elisa Lam in februari 2013 centraal staat. Ze verdween zonder ook maar een spoor na te laten.

Lees meer over Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

Five Came Back: The Reference Films

Five Came Back: The Reference Films is een historische documentaireserie. In de collectie worden we meegenomen naar twaalf propagandafilms uit de Tweede Wereldoorlog. In deze docuserie worden ze besproken. Zo worden we onder meer meegenomen naar concentratiekampen en de slag bij Midway.

Lees meer over Five Came Back: The Reference Films

Buried by the Bernards

Met Buried by the Bernards haalde Netflix een verrassende realityserie naar zijn streamingdienst. In deze serie runnen de altijd ruziënde, maar joviale familie Bernard hun voordelige uitvaartcentrum terwijl ze nabestaanden helpen bij het afscheid. De serie biedt een bijzonder kijkje achter de schermen.

Lees meer over Buried by the Bernards

Are You The One?

Afkomstig van MTV heeft Netflix Are You The One? naar zijn streamingdienst gehaald. In dit bijzondere programma moeten alleenstaande deelnemers aan de hand van een dating-algoritme hun perfecte match bepalen om kans te maken op liefde en een geldprijs. Lukt het alle deelnemers om hun perfecte match te vinden?

Lees meer over Are You The One?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?