Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in februari 2023

De tweede maand van het jaar zit er al weer bijna op. Het was een maand met aardig wat nieuwe titels op Netflix. Daarbij ook een reeks nieuwe documentaires. Wij gingen op zoek naar de beste documentaires op Netflix in februari 2023. Ben jij het niet met onze lijst eens? Stem dan ook op jouw beste titels van februari 2023.

Gunther’s Millions

Ongeveer twee jaar geleden, in de maand november van 2021, kwam The Associated Press op de proppen met een wel heel opmerkelijk nieuwtje: een hond genaamd Gunther VI zou een huis in Miami, dat hij in 2000 voor 7,5 miljoen dollar had gekocht van Madonna, voor meer dan 31 miljoen dollar hebben verkocht. AP claimde dat Gunther uit een familie kwam van hele rijke herdershonden die ooit geld zouden hebben geërfd van ene Karlotta Liebenstein die in 1992 zou zijn overleden. Dat klinkt natuurlijk een beetje gek, maar de Netflix-docuserie Gunther’s Millions geeft duiding!

➡ Lees meer over Gunther’s Millions

Formula 1: Drive to Survive

We zijn al bij het vijfde seizoen van Formula 1: Drive to Survive aanbeland. Vorig F1-seizoen was het weer onze eigen Max Verstappen die de titel pakte en dat verliep wat makkelijker dan het Formule 1-jaar daarvoor, met de geweldige ontknoping tussen de Red Bull-coureur en Lewis Hamilton. Toch mogen we dit keer nóg meer aandacht verwachten voor de Nederlander, want die heeft voor het eerst écht zijn medewerking verleend aan de Netflix-filmcrew!

➡ Lees meer over Formula 1: Drive to Survive

Full Swing

Full Swing is wel een beetje te vergelijken met Drive to Survive, maar dan met topgolfers in plaats van Formule 1-coureurs. De serie volgt de wereld van het topgolf en bekende namen als Justin Thomas, Rory McIlroy, Collin Morikawa, Justin Thomas, Scottie Scheffler, Brooks Koepka, Ian Poulter, Joel Dahmen, Matt Fitzpatrick, Dustin Johnson, Tony Finau, Sahith Theegala, Mito Pereira en Joaquin Niemann komen voorbij.

➡ Lees meer over Full Swing

Below Deck: Sailing Yacht

In Below Deck: Sailing Yacht (dat al weer aanbeland is bij het derde seizoen) volgen we de crew van de zeilboot Parsifal III, die opereert langs de Griekse eilanden en daarna langs de kust van Kroatië. De ‘hoofdrollen’ zijn voor kapitein Glenn Shephard, chef stuurman Daisy Kelliher, chef techniek Colin MacRae en eerste stuurman Gary King. Chef kok Marcos Spaziani, tweede stuurman Gabriela Barragan, derde stuurman Ashley Marti en matrozen Kelsie Goglia en Tom Pearson completeren de crew!

➡ Lees meer over Below Deck: Sailing Yacht

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?