Laatste nieuws over Netflix

De Beste Documentaires op Netflix in januari 2019

Netflix heeft in de eerste maand van het nieuwe jaar niet stil gezeten wat betreft nieuwe documentaires. Daartussen kunnen we ook weer een aantal pareltjes verwelkomen. We gingen aan de slag met een lijst met Beste Docu’s die in januari zijn toegevoegd aan het aanbod. Niet met de lijst eens? Je kunt vanaf volgende week zelf stemmen!

FYRE

De documentaire over het FYRE-festival is een groot succes bij Netflix. De film gaat over het grootste feest ooit op een exclusief eiland op de Bahama’s. Het had een droomfeest moeten worden, maar mondde uit in een grote nachtmerrie. In FYRE: The Greatest Party that Never Happened worden we meegenomen in het verhaal van het feest door exclusieve beelden en gesprekken met betrokken. Want hoe heeft zo’n droomfeest zó fout kunnen lopen?

Lees onze uitgebreid Flix Tip over FYRE

Conversations with a Killer: Ted Bundy Tapes

In deze vierdelige documentaireserie staat Ted bundy centraal. Hij was misschien wel de meest beruchte seriemoordenaar van de Verenigde Staten. Het is nu dertig jaar geleden dat Ted Bundy is geëxecuteerd. In Conversations With A Killer worden we meegenomen in gesprekken met Ted Bundy. De gesprekken werden opgenomen toen hij in de dodencel zat, vlak voordat hij werd geëxecuteerd.

Lees meer over Conversations with a Killer: Ted Bundy Tapes

Back with the Ex

Zou je je ex een tweede kans geven? In de realityserie Back with the Ex kijken we mee naar vier vrijgezellen die het graag opnieuw zouden willen proberen met hun exen. De relaties zijn om verschillende redenen uitgegaan, maar is er nu toch weer hoop voor de vrijgezellen? Of kunnen de relaties beter verleden tijd blijven?

Lees meer over Back with the Ex

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?