Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in januari 2021

De eerste maand van het jaar zit er alweer bijna op. Er is weer van alles verschenen op Netflix. Wij gingen op zoek naar de beste documentaires op Netflix in januari 2021 en daar zitten een aantal interessante titels tussen. Als cadeau hebben we ook een reality show toegevoegd.

Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer

True crime documentaires doen het uitstekend en dat geldt ook voor Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer. Deze ijzingwekkende documentaire vertelt het waargebeurde verhaal van een van de beruchtste seriemoordenaars in de Amerikaanse historie. De politie heeft lange tijd moeite gehad om Richard Ramirez te pakken te krijgen. Ramirez hield de gemoederen zo’n 35 jaar geleden dan ook flink bezig.

Lees meer over Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer

Pretend It’s a City

In de documentaire Pretend It’s A City wordt Fran Lebowitz geïnterviewd door niemand minder dan Martin Scorsese. De twee bespreken haar leven in New York City, terwijl we ondertussen worden meegenomen naar de fascinerende ideeën van de ironische schrijfster en vertelster.

Lees meer over Pretend It’s a City

Spycraft

Spionagewerk is een serieuze zaak geworden. De beschikbare tools voor het spionagewerk zijn inmiddels dan ook sterk veranderd. In Spycraft worden we meegenomen naar de nieuwe beschikbare tools en hoe de technologieën de laatste jaren zijn veranderd.

Lees meer over Spycraft

Blown Away

Blown Away is een competitieve realityserie waarin tien meesterglasblazers alles uit de kast halen om de beste te zijn. Ze maken kans op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel. Wie heeft he tin zich om verkozen te worden tot de beste glasblazer van het seizoen?

Lees meer over Blown Away

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?