Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in januari 2022

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op. Het was een maand met aardig wat nieuwe titels op Netflix. Daarbij ook een reeks nieuwe documentaires. Wij gingen op zoek naar de beste documentaires op Netflix in januari 2022. Ben jij het niet met onze lijst eens? Stem dan ook op jouw beste titels van de januari 2022.

Cheer

Cheer is terug voor een tweede seizoen. Deze documentaire neemt ons mee naar het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College. Het team traint hard om de felbegeerde nationale titel binnen te halen, maar ondertussen wordt het team ook beziggehouden met alledaagse zaken. In de aangrijpende docuseriek omen we erachter of het lukt om de titel in de wacht te slepen.

Lees meer over Cheer

Neymar: The Perfect Chaos

Neymar heeft zijn eigen documentaire gekregen op Netflix. Hij speelde ooit bij FC Barcelona, maar tegenwoordig schittert hij in het shirt van Paris Saint-Germain. In zijn documentaire op Netflix volgen we een Neymar die alom geliefd wordt, maar ook het mikpunt is van kritiek. In deze documentaireserie deelt hij de hoogte- en dieptepunten van zijn persoonlijke leven en zijn voetbalcarrière.

Lees meer over Neymar: The Perfect Chaos

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman

The Puppet Master is een schokkende nieuwe docuserie. Deze driedelige serie neemt ons mee naar het adembenemende verhaal van een van ’s werelds meest wrede oplichters die in 2005 werd veroordeeld voor het stelen van fortuinen en het vernietigen van meerdere levens. Met manipulatie en diefstal laat hij een spoor van geruïneerde families achter.

Lees meer over The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman

Soy Georgina

Normaal draait het om Cristiano Ronaldo, maar in deze serie gaat het er anders aan toe. We maken kennis met Georgina Rodriguez, moeder, influencer, zakenvrouw en partner van de topvoetballer. We krijgen een kijkje in haar dagelijks leven met emotionele en diepgaande gebeurtenissen.

Lees meer over Soy Georgina

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?