Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in juli 2020

De maand juli is in rap tempo aan ons voorbij gevlogen. Het was echter wel een maand waarin Netflix heel wat moois lanceerde. Wij gingen dan ook op zoek naar de beste documentaires op Netflix in juli 2020.

Down to Earth with Zac Efron

Zac Efron liet vroeger heel wat vrouwenharten sneller kloppen, maar in zijn gloednieuwe documentaire Down to Earth zien we hem nu ook van een andere kant. Zac Efron heeft een trip gemaakt waarin hij onder meer IJsland, Frankrijk, Amerika, Costa Rica en Sardinië bezocht. Op die plekken zoekt hij naar gezonde, duurzame manieren van leven in een wereld waarin klimaatverandering aan de orde van de dag is.

Lees meer over Down to Earth with Zac Efron

Unsolved Mysteries

Netflix heeft Unsolved Mysteries nieuw leven in geblazen. De reboot van de succesvolle serie uit de jaren tachtig neemt ons mee naar onopgeloste moordzaken. Met de documentaireserie hoopt Netflix erin te slagen om nabestaanden een laatste kans te geven om de waarheid over hun vermiste geliefde te weten te komen.

Lees meer over Unsolved Mysteries

The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story

Netflix verraste zijn abonnees deze maand met een gloednieuwe documentaire voor de fans van Queen. In The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story komen we te weten hoe Adam Lambert zich opwerkte tot frontman van de band. Hoe slaagde hij erin om Freddy Mercury op te volgen?

Lees meer over The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story

Love on the Spectrum

Iedere maand behandelen we in het lijstje met de beste documentaires ook één non-scripted show. Voor deze maand hebben we gekozen voor Love on the Spectrum. Daarin zien we hoe jongvolwassenen in het autismespectrum hun eerste stappen zetten in de wereld van dating. Vinden ze een partner die echt bij ze past?

Lees meer over Love on the Spectrum

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?