Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in juli 2021

We zijn alweer toe aan de laatste dagen van juli. Een mooi moment om te kijken naar wat er de afgelopen weken is verschenen. Wat betreft documentaires heeft Netflix de laatste weken niet stilgezeten. Wij gingen op zoek naar de beste documentaires inclusief een non-scripted show van Netflix.

The Movies That Made Us

The Movies That Made Us is een van onze favoriete documentaires op Netflix. Deze serie neemt ons mee naar een aantal films waar we allemaal mee zijn opgegroeid. Nu maken we kennis met de acteurs, de regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten. Daarbij onder meer topfilms zoals Forrest Gump, Jurassic Park, en Back to The Future.

Lees meer over The Movies That Made Us

Naomi Osaka

Nu de Olympische Spelen in volle gang zijn, is het een mooi moment om meer te weten te komen over de sporters die actief zijn. Vanuit Japan deed ook Naomi Osaka mee. In deze serie wordt ze gevolgd terwijl ze haar culturele achtergrond verkent en zich richt op haar veelzijdige identiteit als tenniskampioen en opkomend leider.

Lees meer over Naomi Osaka

Heist

Heist vertelt een aantal indrukwekkende verhalen over waargebeurde misdaden. In deze serie zien we gewone mensen bijna wegkomen met buitengewone overvallen. Zo wordt een luxe bourbon gestolen en zien we een overval op Miami International Airport.

Lees meer over Heist

Sexy Beasts

Sexy Beasts is een gloednieuwe realityserie en eentje om u tegen te zeggen. We volgen echte singles die oppervlakkige dates zat zijn. Ze krijgen een make-over met behulp van veel make-up en protheses. Lukt het ze de ware te vinden op een echte blind date? Terwijl ze vermomd zijn als monsters?

Lees meer over Sexy Beasts

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?