Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in juni 2019

Het einde van juni is alweer in zicht. Naast dat het een warme maand is geworden, heeft Netflix ook zijn uiterste best gedaan om zijn aanbod te voorzien van een flink aantal nieuwe titels. Ook op het gebied van documentaires zaten daar een aantal pareltjes bij. Wij gingen op zoek naar de drie beste documentaires en als extra de beste non scripted show van juni 2019.

Oprah Winfrey presents When They See Us Now

De dramaserie When They See Us is bij Netflix uitgegroeid tot een groot succes. De serie die gebaseerd is op daadwerkelijke gebeurtenissen rondom The Central Park Five is wereldwijd al door meer dan 23 miljoen Netflix-accounts bekeken. Oprah Winfrey is dan ook het gesprek aangegaan met de vijf heren die onterecht veroordeeld werden voor een verkrachting en daardoor jarenlang onschuldig in de bak zaten.

Lees meer over When They See Us Now

DOPE

Deze maand was het ook de beurt aan alweer het derde seizoen van DOPA. In deze docuserie krijgen we een kijkje op de oorlog tegen drugs. We worden door dealers, gebruikers en de politie meegenomen naar de harde realiteit. Niets blijft verborgen in deze documentaire waarin de drugsoorlog die gaande is in de Verenigde Staten en Mexico wordt gevolgd. In het laatste seizoen draait ook één aflevering om de havenstad Rotterdam.

Lees meer over DOPE

The Chef Show

Wat gebeurt er als je regisseur Jon Favreau en chef-kok Roy Choi samen zet in één show? The Chef Show. Beide heren gaan langs bij verschillende keukens om talloze gerechten uit te proberen en te onderzoeken. Ze komen samen met ervaren chef-koks en nemen zelfs hun beroemde vrienden mee naar de show. Zo kun je maar zo Iron Man of Spider-Man tegen komen in één van de afleveringen.

Lees meer over The Chef Show

RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular

Het is misschien dan geen Kerstmis, maar RuPaul’s Drag Race is altijd leuk om naar te kijken. In deze speciale aflevering van de realityserie zien we hoe onder meer Latrice Royale, Shengela en Kim Chi er alles aan doen om de titel Drag Race Xmas Queen in de wacht te slepen. Natuurlijk kun je deze extra tip laten liggen tot het weer wat kouder begint te worden, maar in onze ogen mocht hij zeker niet ontbreken in de beste lijst van juni.

Lees meer over RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?