Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in juni 2020

Lenox Hill Netflix

De maand juni is alweer bijna voorbij. In deze uiterst zonnige week krijgen we de ideale kans om terug te blikken op al het mooiste dat Netflix deze maand heeft toegevoegd. In dit artikel vind je de drie beste documentaires op Netflix in juni. Met als extra ook een non-scripted serie.

Lenox Hill

Lenox Hill biedt kijkers een interessant kijkje achter de schermen van het Lenox Hill-ziekenhuis. In deze achtdelige documentairereeks komt van alles voorbij. Van bevallingen tot hersenoperaties en dat alles door de ogen van experts. Daarbij krijgen we ook nog een glimp in de persoonlijke levens van twee neurochirurgen, een gynaecoloog en een eerstehulparts.

Lees meer over Lenox Hill

Babies

Babies keerde deze maand terug voor een tweede seizoen. In de documentairereeks worden we meegenomen naar verschillende gezinnen. Ze hebben één overeenkomst: ze voeden een kind op in het eerste levensjaar. Het resultaat is een documentaire waarin we de eerste levensjaar van baby’s zien.

Lees meer over Babies

Athlete A

Lange tijd werd Larry Nassar op handen gedragen, maar dat is inmiddels volledig veranderd. In Athlete A worden de praktijken van de teamarts van de Amerikaanse turnbond onder de loep genomen. Hij is verantwoordelijk voor het misbruik van heel wat jonge vrouwen. In deze documentaire draait het om de misbruikte gymnastes en de verslaggevers die de foute cultuur hebben blootgelegd.

Lees meer over Athlete A

Floor is Lava

Iedereen heeft vast wel eens de zin gehoord: ‘The Floor is Lava’. Netflix is een stap verder gegaan en heeft een spelserie gemaakt waarin kandidaten er alles aan moeten doen om de lava te ontwijken. Ze maken gebruik van stoelen, gordijnen en kroonluchters om maar niet in de hitte te belanden. Wie legt het parcours het beste af en krijgt geen verbrande voeten?

Lees meer over Floor is Lava