Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in juni 2024

De zesde maand van het jaar zit er al weer bijna op. Het was een maand met aardig wat nieuwe titels op Netflix. Daarbij ook een reeks nieuwe documentaires. Wij gingen op zoek naar de beste documentaires op Netflix in juni 2024.

Perfect Match

De Netflix-datingshow Perfect Match gaat over een groep vrijgezelle mannen en vrouwen die koppels moeten vormen, waarna het de bedoeling is dat ze verschillende uitdagingen aangaan. Gedurende hun deelname zullen ze verschillende relaties hebben en moeten ze  op date met nieuwe vrijgezellen die later in het programma de villa zullen betreden. Koppels die laten zien dat ze goed bij elkaar passen krijgen stukje bij beetje meer macht waardoor ze de mogelijkheid krijgen om andere koppels uit elkaar te halen en andere juist bij elkaar te brengen.

➡ Lees meer over Perfect Match

Mysteries of the Terracotta Warriors

Kun jij ons alles vertellen over het mausoleum van keizer Qin Shi Huang! Nee? Check dan snel The Mysteries of the Terracotta Warriors op Netflix, een documentaire van de makers van The Secrets of the Tomb of Saqqara. Vijftig jaar geleden werd het leger van 8000 ’terracottasoldaten’ ontdekt, ontworpen om het mausoleum van de allereerste keizer van China, Qin Shi Huang ’te beschermen’. De plek heeft echter nog veel geheimen voor onderzoekers en deze Britse documentaire probeert die mysteries ‘op te lossen’.

➡ Lees meer over Mysteries of the Terracotta Warrios

How to Rob a Bank

Hoe moet je een bank beroven? Weet jij het? Vast niet. How to Rob a Bank op Netflix geeft je een kijkje in de keuken van het bankroven. Deze documentaireserie volgt het misdadige leven van Scott Scurlock, die ook wel bekendstaat als de Hollywood Bandit. Tussen 1992 en 1996 beroofde hij liefst zeventien banken in Seattle, waarbij hij gebruikmaakte van uitgebreide vermommingen. Er komen getuigen aan het woord en ook de FBI-agenten die betrokken waren bij de opsporing van Scurlock mogen hun zegje doen.

Lees meer over How to Rob a Bank

America’s Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders

De docuserie America’s Sweethearts volgt de cheerleaders van de Dallas Cowboys, van audities tot trainingskamp en het NFL-seizoen, terwijl ze hun dromen en een felbegeerde plek in de ploeg najagen. En dan niet in het NFL-team natuurlijk, maar in de cheerleadersquad!

Lees meer over America’s Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?