Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in maart 2019

De maand maart komt alweer tot zijn einde. Een mooi moment om naar de afgelopen maand te kijken en de balans op te maken. Wat betreft documentaires zijn weer een aantal parels verschenen. In deze lijst vind je de Beste Docu’s die in maart zijn toegevoegd. Niet met de lijst eens? Laat zelf je stem horen en kies jouw beste nieuwe titels van maart op Netflix.

The Legend of Cocaine Island

The Legend of Cocaine Island is vandaag nieuw in het aanbod van Netflix en al direct een titel die je doet verbazen. Als Rodney Hyden met zijn bedrijf in de economische crisis terecht komt, kan hij wel wat extra geld gebruiken. Al hij hoort van een verborgen schat op een eiland, besluit hij een plan te bedenken. De schat bestaat echter niet uit goud of geld, maar uit cocaïne. Samen met andere buitenbeentjes gaat Rodney aan de slag en dat leidt tot verrassende resultaten.

Lees meer over The Legend of Cocaine Island

The Disappearance of Madeleine McCann

De laatste jaren is heel wat gezegd en geschreven over de vermissing van Madeleine McCann, maar niets heeft geleid tot een doorbraak in de zaak. In de documentaire The Disappearance of Madeleine McCann krijgen we een unieke kijk in de gebeurtenissen rondom de vermissing van het destijds driejarige meisje. In deze documentaire krijgen we een kijkje in de gebeurtenissen en in de fouten die zijn gemaakt.

Lees meer over The Disappearance of Madeleine McCann

Losers

Naast de Formule 1-documentaire verscheen afgelopen maand nóg een documentaire waarin sport centraal stond: Losers. De serie laat zien hoe sporters omgaan met een pijnlijk verlies. Hoe weten ze zichzelf zelfs na een nederlaag op te laden om weer het uiterste uit zichzelf te halen.

Lees meer over Losers

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?