Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in maart 2020

De maand maart zit er alweer bijna op, het ideale moment om de balans op te maken en de beste documentaires van deze maand op een rijtje te zetten. Terwijl het land volop bezig wordt gehouden door het coronavirus, heeft Netflix heel wat documentaires toegevoegd aan het aanbod. Ben jij het niet eens met onze lijst? Laat jouw stem horen voor de beste titels uit de maand maart 2020.

Tiger King

Joe Exotic ziet zichzelf als de Tiger King. Deze opvallende verschijning had ooit een eigen dierentuin met ongeveer 200 tijgers en andere katachtigen. Lange tijd leek hem alles voor de wind te gaan, totdat hij in de gevangenis terecht komt. Maar wat is de reden voor zijn gevangenisstraf en wat heeft een hoogoplopende vete met dierenactiviste Carol Baskin met het verhaal te maken?

Lees meer over Tiger King

Ultras

Ultras biedt een kijkje in het leven van een voetbalhooligan. We volgen Sandro, inmiddels vijftig jaar, maar nog altijd de groter leider van de Ultra’s. Inmiddels heeft hij echter het punt bereikt dat hij daarmee wil stoppen. Ondertussen volgen we ook Angelo, een jonge tiener die niets liever wil dan zich aansluiten bij de Ultra’s. Sandro fungeert als zijn mentor.

Lees meer over Ultras

Dirty Money

Dirty Money is terug met een gloednieuw seizoen. In het eerste seizoen werd al onderzoek gedaan naar oplichters en fraudeurs. Zo werden onder meer wurgleningen onder de loep genomen en fabrikanten die sjoemelden met auto’s. In seizoen 2 worden onder meer Wells Fargo, premier Najib Razak en Jared Kushner onder de loep genomen.

Lees meer over Dirty Money

100 Humans

Wat gebeurt er als je honderd moedige mensen met uiteenlopende achtergronden bij elkaar brengt? In deze documentaire genaamd 100 Humans voeren ze speelse experimenten uit om leeftijd, seks, geluk en andere aspecten van het mens-zijn te verkennen. Met als doel om erachter te komen wat de mens drijft.

Lees meer over 100 Humans

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?