Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in maart 2021

Het einde van de maand maart is alweer in zicht. Het is een interessante maand geworden met verschillende interessante documentaires. Wij gingen op zoek naar de beste van deze maand en kwamen uit op een selectie van drie titels inclusief een non-scripted show.

Formula 1: Drive to Survive

Formula 1: Drive to Survive is terug met een gloednieuw seizoen. In het derde seizoen worden we opnieuw meegenomen achter de schermen bij de coureurs en races van het Formule 1-seizoen. We volgen niet alleen Max Verstappen en zijn Red Bull, maar ook de andere coureurs in de grootste competitie van de autosport. Zo gaat het om zowel de grootste teams als de kleinste teams. Daardoor komen ook Alpha Tauri en Haas F1 aan het woord.

Lees meer over Formula 1: Drive to Survive

Seaspiracy

In navolging van Cowspiracy kunnen we op Netflix nu ook aan de slag met Seaspiracy. Daarvoor is een filmmaker met een passie voor oceanen aan de slag gegaan met het aantonen hoeveel schade de mens aanricht aan mariene soorten. Verontrustende wereldwijde corruptie wordt blootgelegd in deze interessante documentaire.

Lees meer over Seaspiracy

The Lost Pirate Kingdom

Een Pirates of the Caribbean, maar dan in het echte leven. In The Lost Pirate Kingdom worden we meegenomen naar de echte piraten van de Caraïben die met geweld de rijkdommen van de wereld plunderen. Ze vormen een verrassend egalitaire republiek in deze historische documentaireserie.

Lees meer over The Lost Pirate Kingdom

Marriage or Mortgage

In Marriage or Mortgage krijgen deelnemende koppels twee sprookjes voorgeschoteld: een droomhuwelijk, en een droomhuis. Probleem is dat hun budget slechts voldoende is voor één van de twee, en dus moet er gekozen worden. Gaan de koppels voor het altaar, of voor een dak boven hun hoofd?

Lees meer over Marriage or Mortgage

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?