Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in mei 2023

De vijfde maand van het jaar zit er al weer bijna op. Het was een maand met aardig wat nieuwe titels op Netflix. Daarbij ook een reeks nieuwe documentaires. Wij gingen op zoek naar de beste documentaires op Netflix in mei 2023. Ben jij het niet met onze lijst eens? Stem dan ook op jouw beste titels van mei 2023.

Missing: Dead of Alive

De documentaireserie Missing: Dead or Alive volgt de agenten van een politiebureau in South Carolina. De desbetreffende politiemensen zetten alles op alles om personen te vinden die verdwenen zijn onder verontrustende omstandigheden. De agenten bijten zich vast in verschillende vermissingszaken. Kunnen ze bijvoorbeeld een lottowinnaar en een tienjarig meisje herenigen met hun vrienden en familieleden?

➡ Lees meer over Missing: Dead or Alive

McGregor Forever

Er is een grote kans dat je weleens gehoord hebt van Connor McGregor, al is het misschien alleen van naam. De MMA-vechter (en op een blauwe maandag bokser, al verloor hij zijn enige partij van Floyd Mayweather) werd dankzij zijn keiharde klappen en beledigende grootspraak de grootste publiekstrekker van de UFC. De Ier kende hoge pieken, maar ook diepe dalen en McGregor Forever haakt in op zo’n dal. In een half jaar tijd verloor McGregor namelijk twee keer van Dustin Poirier, waarbij hij ook nog eens een gecompliceerde breuk in zijn scheenbeen opliep. Het was zelfs eventjes onduidelijk of de Ier daar wel van zou kunnen herstellen! In McGregor Forever volgen we zijn ‘weg naar boven’.

➡ Lees meer over McGregor Forever

Love Village

De synopsis van de Netflix-realityshow Love Village luidt: “Een diverse groep singles van 35 jaar en ouder verhuist naar een huis op het platteland voor een nieuwe kans op liefde. Zullen ze de ware vinden of alleen achterblijven?” Meestal worden dergelijke series niet zo heel goed gewaardeerd, maar Love Village is een uitzondering op die regel… met een behoorlijk knappe 6,9 op ratingwebsite IMDb. Kijken dus!

➡ Lees meer over Love Village

Siren: Survive the Island

In Siren: Survive the Island werken 24 vrouwelijke politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen samen om te overleven op een afgelegen eiland. Althans, ze doen daar een poging toe. Of het ook lukt… tja, dat is natuurlijk de vraag!

➡ Lees meer over Siren: Survive the Island

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?