Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in november 2020

Het einde van de maand november is alweer in zicht en dat is altijd het moment waarop we de balans opmaken. Afgelopen maand heeft Netflix heel wat nieuwe documentaires gelanceerd. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste documentaires op Netflix in november 2020.

A Lion in the House

A Lion in the House is een Amerikaanse documentairefilm waarin Steven Bognar en Julia Reichert vijf kinderen met kanker gevolgd hebben. Ook hun veerkrachtige families komen in beeld die samen met hun kinderen de behandelingen en trauma’s doorstaan.

Lees meer over A Lion in the House

Shawn Mendes: In Wonder

Shawn Mendes heeft in zijn carriere als wereldster al heel wat meegemaakt. In deze openhartige documentaire volgen we de bekende zanger tijdens zijn wereldtournee. Daarnaast vertelt hij over zijn sterrenstatus, relaties en muzikale toekomst.

Lees meer over Shawn Mendes: In Wonder

Fabulous Lives of Bollywood Wives

Toe aan reality? In Fabulous Live of Bollywood Wives volgen we vier uitbundige dames uit de hoge kringen van Bollywood. We volgen ze in hun dagelijks leven waarin ze een balans zoeken tussen werk, gezin en vriendschap. Met in totaal acht afleveringen.

Lees meer over Fabulous Lives of Bollywood Wives

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?