Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in november 2021

Het einde van de maand november is alweer in zicht. Met nog een paar dagen te gaan in november, is het een mooi moment om te kijken naar wat er afgelopen maand allemaal is verschenen. In dit artikel vind je een overzicht van de beste documentaires op Netflix in november 2021 met zoals iedere maand ook een extra verrassing in de vorm van een non-scripted show.

Tiger King

Tiger King is terug voor een tweede seizoen. De serie verscheen in 2020 waarin het draaide om Joe Exotic. Hij was vroeger de eigenaar van een dierentuin, maar komt in een bizarre wereld terecht waarin hij zelfs een huurmoordenaar zou hebben ingeschakeld. Inmiddels zijn we alweer een jaar verder en is het tweede seizoen verschenen. Een seizoen dat wilder, dieper én dodelijker is.

Lees meer over Tiger King

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings is een interessante nieuwe documentaire op Netflix. De miniserie trapt af met een botsing die eindigt in een ontvoeringszaak. Nu brengt documentalist Robert Hernández de waarheid aan het licht over het gebrekkige rechtssysteem van Mexico.

Lees meer over Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings

Animal

Sinds deze maand kunnen we ook aan de slag met Animal. In deze intense serie worden de meest indrukwekkende dieren gevolgd. Met onder meer grote katten, honden en een reuzenoctopus. Animal neemt je mee in hun betoverende wereld met nog nooit eerder vertoonde beelden van ontroerende en bizarre momenten.

Lees meer over Animal

Blown Away: Christmas

Blown Away is terug voor een speciale kerst wedstrijd. Vijf kusntenaars gaan weer terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. De absolute winnaar kan rekenen op een geldprijs, maar daarvoor moet wel een mooi en uniek ontwerp geleverd worden.

Lees meer over Blown Away: Christmas

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?