Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in oktober 2019

Tell Me Who I Am Netflix

De maand oktober zit er alweer bijna op, een mooi moment om de balans op te maken. Oktober was een top maand op Netflix en dat blijkt ook wel uit de toplijstjes. In dit artikel vind je de beste drie documentaires van Netflix in oktober 2019 met als extra een realityshow. Niet eens met onze lijst? Stem dan op jouw beste titels uit de maand oktober 2019.

Rotten

Rotten is terug met een gloednieuw seizoen. De serie verscheen in januari 2018 voor het eerst Rotten is terug met een gloednieuw seizoen. De serie verscheen in januari 2018 voor het eerst en maakte toen flink wat indruk. In het eerste seizoen zagen we tenslotte hoe ingezoomd werd op de levensmiddelensector. We zagen hoe onsmakelijke feiten en geheime krachten kunnen bepalen wat wij eten. Dat gaat verder in het tweede seizoen.

Lees meer over Rotten

Tell Me Who I Am

In Tell Me Who I Am draait het om de identieke tweeling Marcus en Alex Lewis. Alex is zijn geheugen kwijtgeraakt op zijn achttiende door een ongeluk. Hij wil dat Marcus hem vertelt hoe het verleden was. Marcus is best bereid dat te doen, maar blijkt ondertussen een duister familiegeheim te verbergen. Aan het project werd liefst zes jaar gewerkt.

Lees meer over Tell Me Who I Am

Dancing with the Birds

Een andere nieuwe documentaire deze maand is Dancing with the Birds, nu al goed voor een 8,3 op IMDb. We worden daarin meegenomen naar de meest majestueuze vogels ter wereld waarbij ook hun paringsritueel in beeld wordt gebracht. Onder meer hun opzichte dansbewegingen worden gevolgd en heun gepronk met kleurrijke veren.

Lees meer over Dancing with the Birds

Prank Encounters

Als extra titel deze maand zijn we gegaan voor Prank Encounters. Met Gaten Matarazzo, beter bekend als Dustin uit Stranger Things, als host zien we hoe twee vreemden de verrassing van hun leven krijgen terwijl ze denken dat ze beginnen aan hun eerste werkdag. Al snel verandert hun avontuur in een waar nachtmerrie.

Lees meer over Prank Encounters