Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in oktober 2020

Unsolved Mysteries Netflix

De maand oktober zit er alweer bijna op. Met Halloween in aantocht is het een mooi moment om de balans op te maken wat betreft de beste documentaires van de afgelopen maand. In de afgelopen dagen zijn weer heel wat nieuwe documentaires gelanceerd.

Unsolved Mysteries

Unsolved Mysteries is terug. De documentaireserie is nieuw leven ingeblazen met een spannende revival waarin nieuwe zaken centraal staan. De misdaaddocumentaire neemt ons mee naar verschillende waargebeurde, raarselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen.

Lees meer over Unsolved Mysteries

Blackpink: Light Up the Sky

De Koreaanse meidenband Blackpink is momenteel uiterst populair. In deze indrukwekkende documentaire krijgen we een kijkje achter de schermen en komen we meer te weten over de levens van de leden. Ze beschrijven onder meer de zware reis vol dromen en beproevingen tijdens hun snelle opkomst.

Lees meer over Blackpink: Light Up the Sky

David Attenborough: A Life on Our Planet

David Attenborough is terug. We kennen hem allemaal als programmamaker en in de documentaire A Life on Our Planet vertelt hij over zijn leven en de evolutionaire geschiedenis van het leven op aarde. In de documentaire vertelt hij ook het één en ander over het verlies van de natuur en meer over de toekomst.

Lees meer over David Attenborough: A Life on Our Planet

Deaf U

Het Amerikaanse reality programma Deaf U volgt een groep dove en slechthorende studenten die naar de Gallaudet Universiteit gaan. Daarin worden we meegenomen naar gebeurtenissen die de studenten hebben meegemaakt. Ook krijgen we meer te weten over het leven op de school voor slechthorenden.

Lees meer over Deaf U

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?