Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in oktober 2021

De maand oktober is alweer toe aan zijn laatste dagen. Wat betreft aanbod was het een interessante maand op Netflix. Er verschenen nieuwe seizoenen van grote titels als You en Locke & Key en de langverwachte oorlogsfilm De Slag om de Schelde verscheen. Ook op het gebied van documentaires verscheen er het één en ander met hieronder volgens ons de beste documentaires op Netflix in oktober 2021 met als extra cadeau een non-scripted serie.

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea

Van misdaaddocumentaires verschijnen er iedere maand wel een paar online. Deze maand viel vooral The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea op. We worden daarin meegenomen naar het begin van de 21e eeuw waar Yoo Young-chul angst in Seoul zaaide door mensen dood te slaan. In deze documentaire wordt de jacht op de seriemoordenaar tot leven gebracht.

Lees meer over The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea

The Majestic Life of Queen Elizabeth II

Wij kunnen geen genoeg krijgen van het Britse koningshuis en dat geldt ook voor Netflix. Deze maand verscheen The Majestic Life of Queen Elizabeth II. Vier gearchiveerde beelden en professionele interviews tonen het buitengewone leven van Elizabeth II. We worden meegenomen naar de tijd als jeugdige prinses tot icoon van de monarchie.

Lees meer over The Majestic Life of Queen Elizabeth II

Bad Sport

Ben jij dol op truecrime én sport? Dan is Bad Sports een serie om eens op te zeggen. In deze documentaire komen waargebeurde misdaad en sport samen. Wereldwijde controverses en schandelen worden onderzocht aan de hand van verslagen van betrokken. met onder meer valse juryleden en gokkers.

Lees meer over Bad Sport

Insiders

Najwa Nimri heeft naam gemaakt in series als La Casa de Papel en Vis a Vis. Nu heeft ze als presentatrice haar eigen competitieve realityserie op Netflix. In Insiders denken twaalf mensen dat ze in de laatste castingronde van een realityshow zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd en staat er 100.000 euro op het spel.

Lees meer over Insiders

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?