Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in september 2017

Wat zijn de Beste Documentaires, Films en Series van de maand september? Die vraag stellen we ons nu de maand september er nagenoeg op zit. Dit weekend blikken we terug op de ruim 150 titels die deze maand op Netflix zijn verschenen. We trappen af met de Beste Documentaires van september.

The Confession Tapes

The Confession Tapes bestaat uit zes afleveringen, met zes afzonderlijke verhalen van mensen die hebben vastgezeten voor moord. Die mensen  hebben hier ook een bekentenis voor afgelegd, maar later lijkt de vork toch anders in de steel te steken. Waarom hebben zij dan bekend dat het ze wel gedaan hebben. Hoe kan het dat ze het punt bereiken om een moord te bekennen, terwijl ze dit niet op hun geweten hebben. In The Confession Tapes krijgen we hier antwoord op.

Bekijk deze documentaire op Netflix

Foo Fighters: Back and Forth

Net als in augustus zijn er ook in september weer een aantal muziektitels op Netflix verschenen. Zo is de documentaire over Whitney Houston nu beschikbaar en werd de documentaire George Harrison: Living in the Material World toegevoegd. Allemaal mooie documentaires en hetzelfde geldt voor Foo Fighters: Back and Forth. De documentaire won een Grammy Award voor Beste Lange Muziekvideo. De band geniet wereldwijde populariteit en in de documentaire Back and Forth wordt er teruggekeken naar het begin van de Foo Fighters, maar ook naar het nu.

Bekijk deze documentaire op Netflix

Gaga: Five foot Two

Lady Gaga haalde in september meerdere keren het nieuws. Eerst omdat haar documentaire Gaga: Five foot Two er aan zat te komen op Netflix. In de documentaire toont de Amerikaanse superster dat het leven van een populaire artiest ook een keerzijde heeft. Dat dit geen verzinsel is bleek later in de maand, toen bekend werd dat Lady Gaga in een ziekenhuis in Brazilië was opgenomen. Het ging weer niet goed met haar. Ze werd niet alleen gedwongen om haar optreden dat weekend af te zeggen, ze moest ook haar Europese tour cancellen. Ook het bezoek aan Nederland ging dus niet door. In Gaga: Five foot Two zien we waarom het zo slecht gaat met haar.

Bekijk deze documentaire op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?