Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in september 2019

De laatste dagen van september zijn alweer aangebroken. Het is een maand geweest waarin Netflix heel wat nieuwe titels heeft toegevoegd. Ook op het gebied van documentaires is er weer het één en ander verschenen. Ook deze maand hebben we de drie beste documentaires op Netflix in september 2019 op een rijtje gezet. Daarbij hebben we één non scripted serie als extra toegevoegd aan de lijst. Heb je zelf een andere voorkeur? Stem dan op de beste titels op Netflix in september 2019.

Inside Bill’s Brain Decoding Bill Gates Netflix

Bill Gates is één van de rijkste mensen ter wereld. Als medeoprichter van Microsoft verdiende Bill Gates goud geld, maar wat is het verhaal achter de zakenman? In de driedelige documentaire-serie Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates worden we niet alleen meegenomen naar zijn leven, maar ook naar de manier waarop hij denkt om bijvoorbeeld een aantal van de meest hardnekkige problemen van de wereld op te lossen.

Lees meer over Inside Bill’s Brain Decoding Bill Gates Netflix

Birders

Birders is een interessante nieuwe documentaire van Netflix. Waar mensen door een grens worden tegengehouden om van de Verenigde Staten naar Mexico te gaan en andersom, laten vogels zich daar niet door tegen houden. In Birders worden dan ook vogelspotters aan beide kanten van de grens gevolgd. Ze doen er samen alles aan om ’s werelds mooiste soorten te beschermen.

Lees meer over Birders

Evelyn

Evelyn was op het London Film Festval van 2018 voor het eerst te zien, maar staat pas sinds deze maand ook echt op Netflix. De documentairefilm draait om de familie van Orlando von Einsiedel, de man die de documentaire ook heeft geregisseerd en zelf de hoofdrol speelt. De regisseur wil laten zien hoe zijn familie wordt geteisterd door de zelfmoord van zijn broer. Samen met zijn familieleden maakt hij een emotionele, heleden en prachtige reis door het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer over Evelyn

Jeff Dunham: Beside Himself

Jeff Dunham is terug als stand-up comedian. De Amerikaanse buikspreker heeft zijn oude vrienden Peanut, Walter, José Jalapeño, Bubba J en niet te vergeten Achmed uit de kast getrokken om een speciale stand-upspecial te lanceren. In zijn special wordt onder meer de Amerikaanse cultuur als onderwerp gebruikt.

Lees meer over Jeff Dunham: Beside Himself

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?