Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in september 2020

American Murder The Family Next Door Netflix

Het einde van de maand september is alweer in zicht en dat is altijd een mooi moment om de balans op te maken. Wij gingen op zoek naar de beste documentaires die in september werden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In de komende dagen volgen ook de beste series en films.

American Murder: The Family Next Door

True Crime documentaires doen het altijd goed op Netflix. In American Murder draait het om de familie Watts. Op het eerste gezicht lijkt het een gewone familie, totdat Shannan Watts en haar twee jonge dochters in 2018 vermist raken. De documentaire neemt ons mee naar de verdwijning en de gruwelijkheden die plaats hebben gevonden.

Lees meer over American Murder: The Family Next Door

The Social Dilemma

De tweede documentaire op de lijst is The Social Dilemma. Deze documentaire onderzoekt de gevaarlijke impact van sociale netwerken. We worden meegenomen naar gesprekken met technische experts die over hun eigen creaties zelf aan de bel trekken.

Lees meer over The Social Dilemma

Chef’s Table: BBQ

De zomer is weliswaar voorbij, maar dat betekent niet dat je je niet meer kunt laten inlichten wat betreft barbecueën. Chef’s Table werd al eens genomineerd voor een Emmy en nu is het thema BBQ. We duiken in de smakelijke, rokerige wereld van barbecueën. Daarvoor wordt onder meer afgereisd naar de Verenigde Staten, Australië en Mexico en wordt het gesprek gestart met de beste chef-koks.

Lees meer over Chef’s Table: BBQ

Get Organized with the Home Edit

Na Marie Kondo kan er opnieuw opgeruimd worden. In Get Organized with the Home Edit gaan de woningorganisatie-experts Clea en Joanna aan de slag met het helpen van celebs en alledaagse klanten. Ze helpen met het selecteren, indelen en opbergen van hun troep. Het resultaat is verbluffend.

Lees meer over Get Organized with the Home Edit

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?