Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in september 2021

We zijn alweer aangekomen op de eerste dag van oktober. De maand september is voorbij gevlogen, maar bracht wel een aantal prachtige films en series met zich mee. In dit artikel vind je de beste documentaires op Netflix in september 2021. Als bonus ook een extra non-scripted show.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror

Het was afgelopen maand dé maand van de World Trade Centers. Precies twintig jaar geleden op 11 september vonden er verschrikkelijke terreuraanslagen plaats. Deze serie brengt de aanslagen in beeld en neemt ons mee naar de opkomst van Al Qaeda in de jaren 80 en de felle reactie van Amerika in binnen- en buitenland.

Lees meer over Turning Point: 9/11 and the War on Terror

Schumacher

Michael Schumacher was in het verleden met grote successen actief in de Formule 1. Hij wist zeven keer F1-kampioen te worden en is een man waar tegenop gekeken werd. In deze documentaire worden we aan de hand van exclusieve interviews en archiefbeelden meegenomen naar het leven van Schumacher.

Lees meer over Schumacher

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan

Truecrime documentaires doen het doorgaans goed op Netflix. Dat geldt ook voor Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan. Daarin volgen we een beschuldigde serieverkrachter die eind jaren 70 beweert dat zijn gedrag wordt bepaald door meerdere persoonlijkheden. De gerechtelijke strijd houdt Amerika in de ban.

Lees meer over Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan

Metal Shop Masters

De beste non-scripted show van deze maand is Metal Shop Masters geworden. In deze competitiestrijd zien we hoe zeven metaalkunstenaars strijden om 50.000 dollar. Ze doen er alles aan om de meest bizarre creaties te maken van gehard staal. Wie wordt de absolute winnaar?

Lees meer over Metal Shop Masters

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?