Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in september 2022

De negende maand van het jaar zit er al weer bijna op. Het was een maand met aardig wat nieuwe titels op Netflix. Daarbij ook een reeks nieuwe documentaires. Wij gingen op zoek naar de beste documentaires op Netflix in september 2022. Ben jij het niet met onze lijst eens? Stem dan ook op jouw beste titels van september 2022.

Sins of Our Mother

Lori Vallow hoeft niet snel een cadeautje te verwachten op Moederdag. En terecht! Ze noemden haar The Doomsday Mom en de Netflix-docu Sins of Our Mother vertelt haar schokkende verhaal. De volgende vraag staat centraal: hoe werd een schijnbaar mooie en normale vrouw de meest beruchte moeder in Amerika? En… eigenlijk veel belangrijker: wat is er in hemelsnaam met de kinderen van Vallow gebeurd? Die verdwenen spoorloos en de daaropvolgende zoektocht bracht een paar schokkende sterfgevallen aan het licht. Ben jij benieuwd hoe het nu met Vallow (en Chad Daybell) gaat? Pak dan dit artikel erbij!

➡ Lees meer over The Sins of Our Mother

Dated and Related

De deelnemers van Dated & Related zijn allemaal afgereisd naar het zuiden van Frankrijk. In het land van de liefde moet het natuurlijk een eitje zijn om een nieuwe vlam te scoren. Een verzameling singles gaat op jacht naar een nieuwe vriend of vriendin…. alleen er is een twist! Bij Too Hot to Handle ging er geld uit de prijzenpot zodra er fysiek contact was tussen singles. Ditmaal zijn de singles niet alleen op pad gestuurd, ze zijn namelijk samen met hun broer of zus afgereisd naar het tropische oord!

➡ Lees meer over Dated & Related

A Trip to Infinity

Bestaat oneindigheid eigenlijk? En kunnen we het oneindige ervaren? In een animatiefilm (gemaakt door een verzameling kunstenaars uit tien landen) gaan ’s werelds meest vooraanstaande wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen op zoek naar het oneindige en de schokkende implicaties daarvan voor het universum.

➡ Lees meer over A Trip to Infinity

Eat the Rich: The GameStop Saga

De documentaireserie Eat the Rich: The GameStop Saga volgt een groep ‘buitenbeentjes’ die zich online verenigen om hun geliefde (gamewinkelfranchise) GameStop te redden uit de klauwen van de hoge pieten van Wall Street, in een viraal David vs. Goliath-verhaal, maar dan voor de 21e eeuw. Al is ‘redden’ hier misschien een groot woord, men wilde er ook gewoon aan verdienen!

➡ Lees meer over Eat the Rich: The GameStop Saga

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?