Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in april 2018

Met het einde van april nu echt in zicht is het tijd om het drieluik met de Beste Titels van april af te ronden. Dat doen we zoals altijd met de Beste Films van de maand.

➡ Dit zijn volgens ons de Beste Series en Beste Docu’s van april!

The Bourne Collection

April begon prachtig, met onder andere vier Bourne-films op Netflix. De Bourne-franchise is nog altijd ontzettend populair en dat bleek eens te meer toen de films op Netflix verschenen. De eerste film kwam alweer zestien jaar geleden uit en leek in 2007 afgerond te worden met The Bourne Ultimatum, de derde film in de reeks. In 2012 verscheen er na veel geruchten toch weer een nieuwe Bourne-film: The Bourne Legacy. Deze vier films zijn allemaal beschikbaar op Netflix. Inmiddels is er ook al een vijfde film gemaakt: Jason Bourne. Deze film draaide in 2016 in de bioscoop, maar is nog niet op Netflix te zien.

Bekijk deze films op Netflix

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Wanneer de naam van Jim Carrey valt schieten er vanzelf heel wat films te binnen. Er zal bijvoorbeeld gedacht worden aan Bruce Almight en aan Dumb and Dumber, maar Eternal Sunshine of the Spotless Mind ligt wat dieper in het geheugen. Maar dat het een absolute topfilm is moge duidelijk zijn. In 2004 won Charlie Kaufman een Oscar voor het beste scenario en Kate Winslet, de andere hoofdrolspeler in de film, werd genomineerd in de categorie beste hoofdrolspeelster.

Bekijk deze film op Netflix

Monty Python and the Holy Grail

De komst van verschillende Monty Python-titels naar Netflix behoort absoluut tot de vele hoogtepunten van april. We hebben één film gekozen voor de Beste Films van april. De keuze is gevallen op Monty Python and the Holy Grail. De film kwam uit in 1975 en dat viel tussen seizoen 3 en 4 van Monty Python’s Flying Circus. Monty Python and the Holy Grail is een parodie op de zoektocht van King Arthur naar de Heilige Graal.

Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?